Norton Family -asetusten hallinta Android-laitteella

Jos Android-laitteella on Norton Family -lapsilukkosovellus, useimpia Norton Family -asetuksia voi päivittää laitteella. Kaikki sovelluksessa tehdyt muutokset synkronoidaan heti Norton Family -verkkokonsoliin. Norton Family -tilin asetukset päivitetään seuraavasti:

Profiiliasetusten muokkaaminen

Jos haluat muuttaa ensisijaista sähköpostiosoitettasi, kirjaudu Norton Family -verkkosivustolle.

1. Kirjaudu sisään Norton Family -sovellukseen Vanhempi-tilassa.

2. Napauta profiilisi kuvaketta.

3. Omalla tilillä voit tehdä seuraavaa:

• Jos haluat valita uuden avatarin profiiliasi varten, napauta Vaihda profiilikuva. Voit myös napauttaa kamerakuvaketta ja valita kuvan galleriasta tai ottaa valokuvan.

• Jos haluat vaihtaa profiilisi nimeä, napauta Nimi ja anna haluamasi nimi.

• Napauta Aikavyöhyke ja valitse sopiva aikavyöhyke.

• Jos haluat tarkastella tilauksesi tietoja, napauta Norton-tilaus.

4. Valitse OK.

Toisen vanhemman kutsuminen Norton Familyyn

1. Kirjaudu sisään Norton Family -sovellukseen Vanhempi-tilassa.

2. Napauta profiilisi kuvaketta.

3. Napauta Muut vanhemmat -kohdasta Kutsu vanhempi.

4. Kirjoita Kutsu -ikkunaan sen henkilön sähköpostiosoite, jonka haluat kutsua, ja viesti kutsuttavalle vanhemmalle.

5. Napauta Lähetä kutsu.

Norton Family -valvonnan keskeyttäminen

Jos käytät samaa laitetta lapsesi kanssa tai haluat muuttaa asetuksia, voit määrittää Norton Family -sovelluksen keskeyttämään kodin sääntöjen soveltamisen automaattisesti, kun Vanhempi-tila otetaan käyttöön.
  1. Kirjaudu sisään Norton Family -sovellukseen Vanhempi-tilassa.

2. Napauta profiilisi kuvaketta.

3. Valitse Norton Family -kohdasta Kun tilaa vaihdetaan.

4. Valitse, kuinka pitkäksi aikaa kodin sääntöjen soveltaminen keskeytetään. Jollet halua keskeyttää valvontaa, valitse Älä keskeytä.

5. Valitse Valmis.

Lapsen profiiliasetusten muokkaaminen

1. Kirjaudu sisään Norton Family -sovellukseen Vanhempi-tilassa.

2. Valitse lapsi, jonka profiilia haluat muokata.

3. Napauta lapsen kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.

4. Lapsen profiili-ikkunassa voit tehdä seuraavaa:

• Jos haluat valita uuden avatarin lapsen profiilia varten, napauta Vaihda profiilikuva. Voit myös napauttaa kamerakuvaketta ja valita kuvan galleriasta tai ottaa valokuvan.

• Tilanteen mukaan voit muokata lapsen nimeä, sukupuolta tai syntymävuotta. Sovellettavat kodin säännöt valitaan oletusarvoisesti lapsen iän perusteella.

5. Valitse OK.

Laitteen poistaminen tilistä
  1. Valitse Laitteet -kohdasta laite, jonka haluat poistaa.

2. Valitse vahvistusikkunasta OK.

3. Kun laite poistetaan, Norton Family lakkaa valvomasta laitteella tehtäviä toimintoja. Vaikka laite poistetaan, Norton Family -sovellus säilyy edelleen laitteessa, joten voit yhdistää laitteen milloin tahansa myöhemmin. Jos haluat poistaa Norton Familyn laitteelta, katso ohjeet kohdasta Norton Familyn asennuksen poistaminen laitteelta.

Laitteen poistaminen tilistä

1. Valitse Laitteet -kohdasta laite, jonka haluat poistaa.

2. Valitse vahvistusikkunasta OK.

3. Kun laite poistetaan, Norton Family lakkaa valvomasta laitteella tehtäviä toimintoja. Vaikka laite poistetaan, Norton Family -sovellus säilyy edelleen laitteessa, joten voit yhdistää laitteen milloin tahansa myöhemmin. Jos haluat poistaa Norton Familyn laitteelta, katso ohjeet kohdasta Norton Familyn asennuksen poistaminen laitteelta.

Lapsen poistaminen tilistä

1. Valitse Tili -kohdasta Poista lapsi.

2. Valitse vahvistusikkunasta OK.

3. Vahvista toimi uudelleen kirjoittamalla lapsen nimi ja valitsemalla OK.

Lapsen lisääminen tiliin

1. Kirjaudu sisään Norton Family -sovellukseen Vanhempi-tilassa.

2. Valitse näytön alalaidasta Lisää lapsi.

3. Kirjoita lapsen nimi Nimi -ruutuun.

Nimessä ei saa olla erikoismerkkejä kuten &, # tai $.

4. Valitse lapsen sukupuoli.

5. Valitse lapsen syntymävuosi. Sovellettavat kodin säännöt valitaan oletusarvoisesti lapsen iän perusteella.

6. Napauta avatar-kuvaketta ja valitse lapselle profiilikuva. Voit myös napauttaa kamerakuvaketta ja valita kuvan galleriasta tai ottaa valokuvan.

7. Napauta Jatka.

8. Jos haluat lisätä muita lapsia, toista vaiheet 2 - 7.

9. Jos haluat tarkastella lapselle määritettyjä kodin sääntöjä, valitse Kodin säännöt.

10. Napauta Tallenna.

11. Valitse sopiva vaihtoehto:

• Jos lisäämäsi lapsi käyttää tätä laitetta, napauta Sulje ja valitse lapsi, jolle haluat määrittää laitteen, anna laitteelle nimi sen tunnistamisen helpottamiseksi ja valitse sitten Valmis.

• Jos lisäämäsi lapsi ei käytä tätä laitetta, kirjoita sähköpostiosoite, johon liittyvään tiliin voit kirjautua lapsen käyttämällä laitteella, ja valitse sitten Lähetä sähköpostia.

Avaa tämä sähköpostiviesti ja asenna Norton Family -lapsilukkosovellus Androidille noudattamalla ohjeita.

Jos kirjaudut Norton Family -tilille Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91978029
Käyttöjärjestelmä: Android