Käyttäjätilien luominen Windows-käyttöjärjestelmässä

Käyttäjätilien ansiosta yksi tietokone voi olla usean henkilön käytössä. Perheenjäsenet voivat kirjautua Windowsiin omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan. Kukin käyttäjä voi siten mukauttaa käyttöympäristönsä mielensä mukaiseksi. Kun lapset käyttävät eri käyttäjätilejä, Norton Family voi valvoa kutakin lasta erikseen.

Jos tietokoneella on vain yksi käyttäjätili, kyseessä on järjestelmänvalvojan tili. Luo kullekin tietokonetta käyttävälle lapselle tavallinen käyttäjätili. Näin varmistat, että he eivät pysty suorittamaan järjestelmänvalvojan tehtäviä, kuten luomaan uusia käyttäjätilejä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91580726
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 04/07/2019