Mitä tehdä, kun ohjelma kehottaa uusimaan Norton-palvelun

Jos Norton-tilauksesi on päättynyt, sinun pitää uusia suojaus hankkimalla uusimisostos. Tilauksen voi uusia myös tuotetunnuksella tai uudistamiskoodilla, jonka ostit tai hankit. Saat lisätietoja artikkelista Norton-tilauksen uudistaminen.

Tilauksen uusiminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Omat tilaukset -välilehdeltä Uudista nyt sen tilauksen vierestä, jonka haluat uudistaa.

Jos olet päivittänyt olemassa olevan Norton-palvelusi uusimpaan versioon, sinun on poistettava olemassa olevan palvelun asennus tietokoneelta sekä ladattava ja asennettava päivitetty Norton-palvelu.

Jos olet hiljattain uusinut Norton-tilauksen tai hankkinut uuden tilauksen, mutta tuote kehottaa uusimaan sen, toimi seuraavasti:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v68204730
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021