Tilauksen automaattisen uusimisen tilan tarkasteleminen

Norton Automatic Renewal -palvelun avulla voit varmistua, että tilauksesi uusitaan automaattisesti ennen sen vanhenemista. Voit poistaa palvelun käytöstä koska tahansa estääksesi automaattisen uusimisen ja laskutuksen.

Tilauksen automaattisen uusimisen tilan tarkasteleminen Norton Family -sivustolla

1. Kirjaudu Norton Familyyn.

2. Valitse VANHEMMAT -välilehti ja napsauta sitten profiilisi hammasrataskuvaketta.

3. Tuo automaattisen uusimisen tila näyttöön napsauttamalla Oma tilaus -välilehteä.

4. Ota Automatic Renewal -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin asentoon Käytössä tai Ei käytössä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v61883055
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/06/2019