Tilauksen ja muiden Norton-palvelujen tietojen löytäminen

Voit tarkastella kaikkia rekisteröityjä Norton-tuotteitasi tai -palvelujasi koskevia tietoja Omat tilaukset -välilehdellä. Kustakin Norton-palvelusta näytetään seuraavat tiedot:

• Palvelun tila

• Tuotetunnus

• Tuotteen sarjanumero

• Tilauksen vanhenemispäivä

• Niiden laitteiden nimet, joille palvelu on asennettu

Jos olet käyttänyt kaikki nykyisen tilauksen sallimat asennukset, sinun on hankittava ylimääräinen käyttöoikeus Norton-verkkokaupasta, jotta voit asentaa palvelun laitteeseen. Jos sinulla on käyttämätön laite, johon on asennettu Norton-palvelu, voit siirtää käyttöoikeuden tältä laitteelta uudelle laitteelle. Lisätietoja: Suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Norton-palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com.

2. Kirjaudu tilisi tunnistetiedoilla.

3. Siirrä osoitin näytön oikeaan yläkulmaan profiilisi kohdalle ja valitse sitten Omat tilaukset.

4. Katso Norton-tilauksen tiedot napsauttamalla tilausta Oma tili -sivun Omat tilaukset -välilehdeltä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57840235
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 06/01/2021