Norton-tilauksen automaattisen uusimisen pysäyttäminen

Suurin osa palveluistamme tarjotaan automaattisesti uusittavina tilauksina auttaaksemme asiakkaitamme välttämään palvelukatkoksia. Automaattisesti uusittavalla tilauksella sinulla on jatkuva pääsy palveluun ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vanhentumispäivämääristä. Jos kuitenkin haluat poistaa automaattisen uusimisen käytöstä, muuta uusimisasetuksia tilisivullasi seuraavien tietojen avulla.

Tilauksen automaattisen uusimisen pysäyttäminen

1. Kirjaudu sisään Norton-tilille.

2. Hae Oma tili -sivulta tilaus, jonka uusimisen ja uusimismaksut haluat peruuttaa, ja napsauta Peruuta tilauksen uusiminen tai Hallitse uusimista (painike sijaitsee joko tilauksen vieressä tai sen alapuolella).

3. Vahvista sitten peruutus.

Japani, Korea, Kiina, Hongkong ja Taiwan:

Jos tilausnumerosi alkaa seuraavasti: APXXXXXXXX tai NPXXXXXXXX, tai jos sinulla on Norton 360 Standard Plus, poista automaattinen tilauksen uusinta käytöstä noudattamalla edellä annettuja ohjeita.

Jos tilausnumerosi alussa on SY tai NS, poista automaattinen uusinta käytöstä tilauksesi kohdalla seuraavan linkin kautta. Tarvitset alkuperäisen tilausnumerosi ja tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron.
* Alkuperäinen tilausnumerosi on sähköpostiviestissä, jonka lähetimme ensimmäisen oston viimeistelyvaiheessa.

Japani Korea Kiina Hongkong Taiwan

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää, jos lopetat tilauksesi automaattisen uusimisen:

• Tilauksesi jatkuu jo maksetun tilausjakson loppuun, jonka jälkeen se päättyy eikä uusiudu automaattisesti.

• Muutoksen voimaantulo kestää yleensä muutaman tunnin pyynnöstäsi.

• Kaikki tilauksen automaattisen uusimisen edut saattavat loppua kun tilauksen automaattinen uusiminen katkaistaan.

Jos sinua on jo veloitettu ja haluat hyvityksen, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818144126EN
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 07/11/2023