Tilauksen tarkasteleminen tai hallinta

Löydät tilaustietosi eri paikoista riippuen siitä, miten ostit Norton-tilauksesi. Jos osto tapahtui Norton-verkkokaupan kautta, näet tilaustietosi Norton-verkkosivustolta tai vanhemman Norton Family -sovelluksesta Android-laitteella. Jos kyse oli iTunesin tai App Storen kautta tehdystä sovelluksen sisäisestä ostosta, tilaustietosi ovat Applen hallussa. Katso lisätietoja alla olevista osioista.

Tilaustietojen tarkasteleminen Norton Family -verkkosivustolla

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Katso Norton-tilauksen tiedot napsauttamalla tilausta Oma tilaus -välilehdeltä.

Tilaustietojen tarkasteleminen Android-laitteella

1. Kirjaudu sisään Norton Family -sovellukseen Vanhempi -tilassa.

2. Napauta valikkokuvaketta.

3. Valitse Asetukset.

4. Valitse Oma tili -kohdasta Norton-tilaus.

Sovelluksen sisäisten ostotietojen tarkasteleminen iOS-laitteella

1. Avaa Asetukset-sovellus.

2. Napauta iTunes & App Store.

3. Napauta Apple-tunnustasi ja napauta sitten Näytä Apple-tunnus.

4. Käytä Touch ID:täsi tai salasanaasi.

5. Napauta Tilaukset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44718207