Tietoja toimintaraportista

Toimintaraportti sisältää yhteenvedon lapsen internetin käytöstä. Norton Family lähettää toimintaraportin sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit Norton Family -tiliä luodessasi. Voit määrittää Norton Family -palvelun lähettämään sinulle toimintaraportin viikoittain tai kuukausittain.

Toimintaraportti sisältää seuraavat tiedot:

Laitteen käyttöaika

Näet lapsen laitteen käyttöä koskevat tiedot.

Voit tarkastella lapsen laitteen käyttöä koskevia tietoja, joihin kuuluvat esimerkiksi laitteella vietetty aika kokonaisuudessaan ja päiväkohtainen tuntimäärä.

Valvonnan tila

Voit tarkastella yhteenvetoa kodin säännöistä, jotka lapselle on määritelty.

Hakuyhteenveto

Voit tarkastella lapsen käyttämien hakusanojen tietoja.

Videoyhteenveto

Näet tiedot videoista, joita lapsi on katsellut verkossa.

Voit tarkastella tietoja lapsen videoiden katselusta. Tietoihin kuuluvat esimerkiksi videon katseluajankohta, videon nimi ja mahdollinen luokka.

Verkkoyhteenveto

Näet lapsen verkon käyttöä koskevat tiedot.

Näet lapsen käyttämien verkkosivustojen tiedot. Tietoihin kuuluvat esimerkiksi sivuston käyttöajankohta, sivuston osoite ja kunkin lapsen käyttämän sivuston luokka.

Sosiaalisen median yhteenveto

Näet lapsen sosiaalisen median käyttöä koskevat tiedot.

Voit tarkastella lapsen sosiaalisen median käyttöä koskevia tietoja. Tietoihin kuuluvat esimerkiksi lapsen antama sähköpostiosoite ja ikä sekä luettelo sosiaalisen median sivustoista, joissa lapsella on tili. Näet myös, kuinka useasti sivustoilla on vierailtu.

Yhteenveto sovelluksista

Voit tarkastella tietoja sovelluksista, jotka lapsi on asentanut Android-laitteelleen tai joiden asennuksen lapsi on poistanut.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44716642_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 05/03/2019