Norton Familyn toimintaraportti

Toimintaraportti sisältää yhteenvedon lapsen internetin käytöstä Norton Family lähettää toimintaraportin sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit Norton Family -tiliä luodessasi. Voit määrittää Norton Family -palvelun lähettämään sinulle toimintaraportin viikoittain tai kuukausittain.

Toimintaraportti sisältää seuraavat tiedot:

Laitteen käyttöaika

Näet lapsen laitteen käyttöä koskevat tiedot.

Voit tarkastella lapsen laitteen käyttöä koskevia tietoja, joihin kuuluvat esimerkiksi laitteella vietetty kokonaisaika ja päiväkohtainen aika.

Valvonnan tila

Voit tarkastella yhteenvetoa kodin säännöistä, jotka lapselle on määritelty.

Hakuyhteenveto

Voit tarkastella lapsen käyttämien hakusanojen tietoja.

Videoyhteenveto

Näet tiedot videoista, joita lapsi on katsellut verkossa.

Voit tarkastella tietoja lapsen videoiden katselusta. Tietoihin kuuluvat esimerkiksi videon katseluajankohta, videon nimi ja mahdollinen luokka.

Verkkoyhteenveto

Näet lapsen verkon käyttöä koskevat tiedot.

Näet lapsen käyttämän verkkosivuston tiedot. Tietoihin kuuluvat esimerkiksi sivuston käyttöajankohta, sivuston osoite ja kunkin lapsen käyttämän sivuston luokka.

Yhteenveto sovelluksista

Voit tarkastella tietoja sovelluksista, jotka lapsi on ladannut Android-puhelimille tai -tableteille tai Windows-laitteille. Se antaa sinun rajoittaa joidenkin sovellusten, kuten YouTuben, Asetus-sovelluksen ja Facebookin, käyttöä. Näet myös, paljonko aikaa lapsesi viettävät kunkin sovelluksen parissa. Sovellusten käyttöaikatiedot saadaan kuitenkin vain laitteilta, joissa on käytössä vähintään Android 8 -käyttöjärjestelmäversio.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v44716642