Kutsu tai jaa Norton Family toisen kanssa

Voit kutsua puolisosi tai jonkun toisen aikuisen auttamaan lasten verkkotoimintojen hallinnassa. Kutsuttu henkilö voi luoda itselleen uuden tilin Norton Family -palvelussa tai käyttää jo olemassa olevaa Norton-tiliään voidakseen liittyä perheeseesi ja auttaa käytönvalvonnassa. Hän voi muokata kaikkia perheen asetuksia paitsi sinun profiiliasi. Voit tilanteen mukaan poistaa kutsumasi vanhemman perheestäsi koska tahansa.

Henkilöä, joka kuuluu jo toiseen Norton Family -tiliin, ei voi kutsua.

Kerro lapsilukituksesta muillekin ja jaa Norton Family ystäviesi kanssa, jotta hekin voivat nauttia samasta turvallisuudesta kuin sinä. Katso alta, kuinka se tehdään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40472772_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/11/2018