Lasten henkilökohtaisten tietojen jakamisen estäminen

Jos lapsi lähettää henkilökohtaisia tietoja turvalliselle verkkosivustolle, oletusasetusten mukaisesti Norton Family ei estä tai valvo lähettämistä. Suojatun sivuston osoite alkaa kirjainyhdistelmällä https yhdistelmän http sijaan. Jos lapsi lähettää henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi Gmail-palvelussa, Norton Family ei estä tai valvo tätä. Voit estää lasta jakamasta henkilökohtaisia tietoja suojaamattomalla sivustolla määrittämällä nämä tiedot lapsen profiiliasetuksissa. Näin Norton Family voi estää lähetysyritykset ja ilmoittaa asiasta sinulle.

Voit määrittää henkilökohtaiset tiedot ja estää niiden lähettämisen Norton Family -sivustolla tai Android-laitteelle tarkoitetussa Norton Family -lapsilukitussovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40471277_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/11/2018