Lasten henkilökohtaisten tietojen jakamisen estäminen

Jos lapsi lähettää henkilökohtaisia tietoja turvalliselle verkkosivustolle, oletusasetusten mukaisesti ProductName ei estä tai valvo lähettämistä. Suojatun sivuston osoite alkaa kirjainyhdistelmällä https yhdistelmän http sijaan. Jos lapsi lähettää henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi Gmail-palvelussa, ProductName ei estä tai valvo tätä. Voit estää lasta jakamasta henkilökohtaisia tietoja suojaamattomalla sivustolla määrittämällä nämä tiedot lapsen profiiliasetuksissa. Näin ProductName voi estää lähetysyritykset ja ilmoittaa asiasta sinulle.

Voit määrittää henkilökohtaiset tiedot ja estää niiden lähettämisen ProductName -sivustolla tai Android-laitteelle tarkoitetussa ProductName -lapsilukitussovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40471277
Käyttöjärjestelmä:
Muokattu viimeksi: 09/11/2018