Järjestelmänvalvojan tilin muuttaminen Norton Familyn perustiliksi Windows-käyttöjärjestelmässä

Jos lapsi luo itselleen uuden Windows-käyttäjätilin ja käyttää tätä tiliä kirjautuessaan tietokoneelle, Norton Family ei pysty valvomaan hänen toimiaan internetissä. Voit estää uusien Windows-tilien luonnin varmistamalla, että lapsen käyttäjätili on tyypiltään perustili.

Jos lapsen Windows-käyttäjätilillä on järjestelmänvalvojan oikeudet, muuta tili perustiliksi.

Windows 11

1. Avaa Suorita-valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows+R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

control

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

3. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Näkymä-kohdan vieressä olevasta pudotusvalikosta Ryhmitelty.

4. Valitse Käyttäjätilit-kohdassa Muuta tilin tyyppiä.

5. Valitse Tilien hallinta -ikkunasta käyttäjä, jonka tilin tyyppiä haluat muuttaa.

6. Valitse Muuta tiliä -ikkunasta Muuta tilin tyyppiä.

7. Valitse Muuta tilin tyyppiä -ikkunasta Tavallinen.

Jos sinun pitää muuttaa tavallinen käyttäjätili uudelleen järjestelmänvalvojan tiliksi, valitse Järjestelmänvalvoja.

8. Napsauta Muuta tilin tyyppiä.

Windows 10/8/7

1. Avaa Suorita-valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows+R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

control

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

3. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Näkymä-kohdan vieressä olevasta pudotusvalikosta Ryhmitelty.

4. Valitse Käyttäjätilit-kohdasta Muuta tilin tyyppiä.

5. Valitse Muuta tilin tyyppiä -ikkunasta Tavallinen.

Jos sinun pitää muuttaa tavallinen käyttäjätili uudelleen järjestelmänvalvojan tiliksi, valitse Järjestelmänvalvoja.

6. Napsauta Muuta tilin tyyppiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40467375