Windowsin järjestelmänvalvojan tilin muuttaminen perustiliksi

Jos lapsi luo itselleen uuden Windows-käyttäjätilin ja käyttää tätä tiliä kirjautuessaan tietokoneelle, Norton Family ei pysty valvomaan hänen toimiaan internetissä. Voit estää uusien Windows-tilien luonnin varmistamalla, että lapsen käyttäjätili on tyypiltään perustili.

Jos lapsen Windows-käyttäjätilillä on järjestelmänvalvojan oikeudet, muuta tili perustiliksi.

Windowsin järjestelmänvalvojan tilin muuttaminen perustiliksi

1. Valitse sopiva vaihtoehto:

• Windows Vista ja Windows 7: valitse Käynnistä -valikosta Ohjauspaneeli ja valitse sitten Käyttäjätilit.

• Windows 8 ja uudemmat versiot: suorita aloitusnäytössä Ohjauspaneeli-haku ja avaa Ohjauspaneeli.

2. Valitse sopiva vaihtoehto:

• Windows Vista tai Windows 7: valitse Käyttäjätilit ja valitse tili, jota haluat muuttaa.

• Windows 8 ja uudemmat versiot: valitse Käyttäjätilit ja perhekäytön suojausasetukset -kohdasta Käyttäjätilit ja sitten Muuta tilin tyyppiä.

3. Vahvista muutos antamalla järjestelmänvalvojan salasana, jos sitä pyydetään.

4. Napsauta tiliä, jota haluat muuttaa, ja valitse sitten Muuta tilityyppiä.

5. Valitse Vakio ja valitse sitten Muuta tilin tyyppiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40467375_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/11/2018