Windowsin järjestelmänvalvojan tilin muuttaminen perustiliksi

Jos lapsi luo itselleen uuden Windows-käyttäjätilin ja käyttää tätä tiliä kirjautuessaan tietokoneelle, Norton Family ei pysty valvomaan hänen toimiaan internetissä. Voit estää uusien Windows-tilien luonnin varmistamalla, että lapsen käyttäjätili on tyypiltään perustili.

Jos lapsen Windows-käyttäjätilillä on järjestelmänvalvojan oikeudet, muuta tili perustiliksi.

Järjestelmänvalvojan tilin muuttaminen perustiliksi Windows 10/8/7 -käyttöjärjestelmässä

1. Avaa Ohjauspaneeli.

2. Valitse Järjestämisperuste -asetukseksi Luokka.

3. Valitse Käyttäjätilit -kohdassa Muuta tilin tyyppiä.

4. Valitse Tilien hallinta -ikkunasta käyttäjätili, jota haluat muokata.

5. Valitse Muuta tilityyppiä.

6. Valitse Muuta tilin tyyppiä -ikkunasta Tavallinen.

7. Napsauta Muuta tilin tyyppiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40467375
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 04/07/2019