Lapsen laitteen määrityksen muokkaaminen

Jotta voit valvoa lapsesi toimia verkossa, sinun on yhdistettävä lapseen laite. Voit muuttaa laite- tai käyttäjätilimääritystä Nortonin verkkosivustolla tai lapsen laitteella. Kun lapseen liittyvän laitteen tai käyttäjätilin määritystä muutetaan, Norton Family alkaa valvoa lasta uuden määrityksen mukaisesti.

Norton-verkkosivusto

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jonka laitteen määritystä haluat muuttaa.

3. Napsauta Lisää laite.

4. Valitse Windows-tietokone, jonka määritystä haluat muuttaa.

5. Valitse käyttäjätili, jonka haluat määrittää tälle lapselle.

Jos lapsi käyttää useita tilejä kirjautuakseen Windows-tietokoneelle, valitse kaikki niistä.

6. Valitse Tallenna.

Lapsen Windows-tietokone

Tämä ei ole mahdollista, jos lapsesi tietokone käyttää Windows XP:tä. Voit kuitenkin muokata laitemäärityksiä koska tahansa kirjautumalla tiliisi miltä tahansa laitteelta, jolla on internet-yhteys. Suosittelemme lapsesi käyttämän Windows-käyttöjärjestelmän päivittämistä uudempaan versioon, jotta saat mahdollisimman paljon hyötyä Norton Familysta.

1. Valitse ilmaisinalueella oleva Norton Family -kuvake ja valitse Muokkaa tilejä.

2. Anna vanhemman sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Jos haluat liittää tietokoneen lapsen profiiliin, valitse lapsen profiilin kohdalta Muokkaa.

4. Valitse kirjautuu sisään käyttäjänä ja valitse tili, jota lapsi käyttää laitteelle kirjautumiseen. Jos lapsi käyttää useita käyttäjätilejä, lapsi on valittava kaikista näistä tileistä.

5. Valitse Tallenna > OK.

Lapsen Android-laite

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Valitse lapsi, jolle laite on tällä hetkellä määritetty.

3. Napauta lapsen profiilikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  4. Valitse Laitteet-kohdasta lapselle määritetty laite.

5. Valitse Poista laite -hälytysikkunasta OK ja siirry sitten Lapsi-tilaan.

6. Valitse lapsi, jolle haluat määrittää laitteen.

7. Voit käyttää laitteelle annettua oletusnimeä tai valita uuden nimen. Norton Family käyttää jatkossa tätä nimeä laitteen yksilöimiseksi.

8. Valitse Valmis.

9. Valitse Aktivoi, jotta lapsi ei voi poistaa sovelluksen asennusta.

10. Valitse OK.

Lapsen iOS-laite

1. Napauta Asetukset-sovellus > Ruutuaika > Sisältö- ja tietosuojarajoitukset ja poista sitten Sisältö- ja tietosuojarajoitukset käytöstä.

2. Napauta Norton Family -kuvaketta ja pidä se painettuna, kunnes se alkaa täristä.

3. Poista sovelluksen asennus napauttamalla rastikuvaketta.

4. Paina Koti-painiketta.

5. Siirry App Storeen ja asenna Norton Family uudelleen.

6. Avaa Norton Family -sovellus.

7. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja napauta Hyväksy.

8. Kirjaudu sisään Norton-tilisi tunnistetiedoilla.

9. Valitse lapsi, jolle haluat määrittää tämän laitteen.

Jos haluat lisätä uuden lapsen, napauta Lisää uusi lapsi, anna lapsen tiedot ja napauta sitten Tallenna.

10. Anna laitteelle nimi.

11. Napauta Tallenna ja jatka sitten ottamalla käyttöön rajoituksia. Lisätietoja on kohdassa Rajoitusten määrittäminen iOS-laitteella

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40467274