Lapsen laitteen määrityksen muokkaaminen

Jotta voit valvoa lapsesi toimia verkossa, sinun on yhdistettävä lapseen laite. Seuraavien tietojen avulla voit muuttaa laite- tai käyttäjätilimääritystä lapsen laitteelta. Kun lapseen liittyvän laitteen tai käyttäjätilin määritystä muutetaan, Norton Family alkaa valvoa lasta uuden määrityksen mukaisesti.

Käyttäjätilien ansiosta yksi tietokone voi olla usean henkilön käytössä. Perheenjäsenet voivat kirjautua Windowsiin omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan. Kukin käyttäjä voi siten mukauttaa käyttöympäristönsä mielensä mukaiseksi. Kun lapset käyttävät eri käyttäjätilejä, Norton Family voi valvoa kutakin lasta erikseen.

Jos tietokoneella on vain yksi käyttäjätili, kyseessä on järjestelmänvalvojan tili. Luo kullekin tietokonetta käyttävälle lapselle tavallinen käyttäjätili. Näin varmistat, että he eivät pysty suorittamaan järjestelmänvalvojan tehtäviä, kuten luomaan uusia käyttäjätilejä.

Jos lapsi luo itselleen uuden Windows-käyttäjätilin ja käyttää tätä tiliä kirjautuessaan tietokoneelle, Norton Family ei pysty valvomaan hänen toimiaan internetissä. Voit estää uusien Windows-tilien luonnin varmistamalla, että lapsen käyttäjätili on tyypiltään perustili.

Jos lapsen Windows-käyttäjätilillä on järjestelmänvalvojan oikeudet, muuta tili perustiliksi.

Järjestelmänvalvojan tilin muuttaminen perustiliksi Windows 10/8/7 -käyttöjärjestelmässä

1. Avaa Ohjauspaneeli.

2. Valitse Järjestämisperuste -asetukseksi Luokka.

3. Valitse Käyttäjätilit -kohdassa Muuta tilin tyyppiä.

4. Valitse Tilien hallinta -ikkunasta käyttäjätili, jota haluat muokata.

5. Valitse Muuta tilityyppiä.

6. Valitse Muuta tilin tyyppiä -ikkunasta Tavallinen.

7. Napsauta Muuta tilin tyyppiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40467274
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/06/2019