Kodin sääntöjen tarkasteleminen tai päivittäminen

Lapset voivat tarkastella määrittämiäsi kodin sääntöjä. Näin he tietävät, mitkä verkkotoimet ovat sallittuja. Lapsi voi myös pyytää sinulta lupaa tiettyihin toimiin verkossa.

Norton Family -verkkosivusto

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jonka kodin sääntöä haluat tarkastella.

3. Katso kustakin Kodin sääntö -ruudusta yhteenveto määrittämistäsi säännöistä.

4. Jos haluat lisätietoja tietystä kodin säännöstä, napsauta kyseistä ruutua.

Windows

1. Kirjaudu lapsen tietokoneelle.

2. Napsauta tehtäväpalkin oikean reunan ilmaisinalueella näkyvää Norton Family -kuvaketta.

3. Avaa Kodin säännöt -ikkuna valitsemalla Näytä kodin säännöt.

4. Lue laitteelle määritetyt kodin säännöt.

5. Valitse OK.

6. Tuo näyttöön uusimmat säännöt napsauttamalla Päivitä kodin säännöt.

Android

1. Käynnistä Norton Family -sovellus Lapsi-tilassa.

2. Napauta lapsen avataria ja valitse Kodin säännöt.

3. Lue laitteelle määritetyt kodin säännöt. Napauta sääntöä, jos haluat nähdä siitä lisätietoja.

4. Voit päivittää kodin säännöt vetämällä alaspäin missä tahansa kodin sääntöjen alueella.

iOS

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.

2. Tuo kodin säännöt näyttöön napauttamalla valikkokuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Omat kodin säännöt.

3. Lue laitteelle määritetyt kodin säännöt.

4. Tuo näyttöön uusimmat säännöt napauttamalla päivityskuvaketta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40464464