Norton-tilille kirjautuminen

Norton-tili auttaa muun muassa seuraavissa:

• tilauksen hallinta
  • henkilökohtaisten tietojen ja laskutustietojen päivittäminen
  • tuotetunnuksen löytäminen
  • tilauksen uusimisen aktivoiminen
  • pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen
  • muiden palvelujen käyttö.

Sinulla on jo tili, jos olet tehnyt jonkin seuraavista:

• olet asentanut tai aktivoinut Norton-tuotteen
  • olet ostanut tuotteen osoitteesta Norton.com tai uusinut Norton-tuotetilauksen
  • olet rekisteröitynyt Norton Family- tai Norton Safe Web -palveluun.
Valitse tilanteeseen soveltuva vaihtoehto:

Kirjautuminen tilille

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com/ ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka.
    Jos tilin luonnissa tai linkittämisessä on käytetty Apple ID:tä tai Google-sähköpostiosoitetta, jatka kirjautumista kyseisen tilin tiedoilla.

3. Kirjoita salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
    Jollet muista salasanaasi, napsauta Unohditko salasanasi? määrittääksesi uuden salasanan.

4. Jos näet useita tilejä, valitse tili, jolle haluat kirjautua, ja napsauta Jatka. Näet tämän näytön seuraavissa tilanteissa:

• Sinulla on useita tilejä, joissa on sama käyttäjänimi mutta eri salasana.

• Voit käyttää Norton-tilin käyttäjänimeä LifeLock-tililläsi tai päinvastoin.

5. Jos olet ottanut käyttöön kahden tekijän todennuksen, anna saamasi koodi ja valitse Vahvista.

Tiliin liittyvien ongelmien vianmääritys

Tilisi on liitetty vanhaan sähköpostiosoitteeseen, jota et voi enää käyttää

Ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Tili on tilapäisesti lukittu liian monien epäonnistuneiden kirjautumisyrityksien takia

Jos kirjoitit väärän salasanan liian monta kertaa, tilisi saatetaan lukita tilapäisesti. Odota tunti ja yritä sitten kirjautua uudelleen.

Et ole saanut salasanan palautusviestiä

Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen oikein. Jos et vieläkään ole saanut viestiä, tarkista roskapostikansio. Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun..

Ohjeita kahden tekijän todennukseen

Ohjeita kahden tekijän todennuksen käyttöön ja siihen liittyvien ongelmien vianmääritykseen on artikkelissa Kahden tekijän todennus Norton-tilille.

Kirjautuminen ei onnistu virheen vuoksi

Tarkista Norton-palveluiden tila -sivulta, onko taustapalveluissamme käyttökatkoja, ja yritä myöhemmin uudelleen. Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370843