Järjestelmävaatimukset

Norton Family on saatavilla Windows-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin. Norton Family -ohjelman asentaminen ja käyttö edellyttävät verkkoyhteyttä. Kun internet-yhteys on muodostettu, Norton Family tarkistaa ja lataa mahdolliset päivitykset.

iOS-laitteisiin tarkoitettu Norton Family -lapsilukitus tukee tällä hetkellä verkon, hakujen, videoiden ja sijainnin valvontaa.

Seuraavassa on Norton Family -ohjelman suositellut järjestelmävaatimukset:

Windows

Android

iOS

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 10 (kaikki versiot)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)1

• Microsoft Windows 7 (kaikki versiot), joissa on vähintään Service Pack 1 (SP 1)

• Microsoft Windows Vista (kaikki versiot), joissa on vähintään Service Pack 1 (SP 1)

• Microsoft Windows XP (kaikki 32-bittiset versiot), joissa on vähintään Service Pack 3 (SP 3)

• Android 4.0 tai uudempi versio

• iOS 9 tai uudempi versio

Laitevaatimukset

• Vähintään 300 MHz:n suoritin

• 512 Mt RAM-muistia (vähintään 256 Mt)

• 200 Mt vapaata kiintolevytilaa

• 550 MHz:n suoritin

• 256 Mt RAM-muistia

• 3 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 9.0 tai uudempi 1

• Mozilla Firefox 40.0 tai uudempi

• Google Chrome 32.0 tai uudempi

• Android-selain

• Android-laitteiden Chrome-versio 18.0.1025123 ja sitä uudemmat versiot

• Norton-selain2

1 Metro-selainta ei tueta.

2Jos haluat parantaa valvontaa, lue Norton Family -valvonnan varmistaminen lapsen iOS-laitteella

Asiaan liittyviä tietoja