Norton Familyn järjestelmävaatimukset

Norton Family on saatavilla Windows-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin. Norton Family -ohjelman asentaminen ja käyttö edellyttävät verkkoyhteyttä. Kun internet-yhteys on muodostettu, Norton Family tarkistaa ja lataa mahdolliset päivitykset.

Jotta Norton Family -sovelluksen asennus onnistuisi, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

1Metro-selainta ei tueta.

2Norton Familya ei tueta näillä Android-laitteilla.

• Huawei

• Amazon-laitteet (Kindle/Fire)

• Chromebook

Lisätietoja saat artikkelista Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue.

3Jos haluat tietää kaiken sisällön, jota lapsesi katselee verkossa, pyydä lasta käyttämään vain Norton Family -selainta.

4Ohjeita valvonnan parantamiseen on artikkelissa Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa.

5Norton Family -ohjelma ei saa uusimpia tuotepäivityksiä, uudet ominaisuudet mukaan luettuina, jotka Windows 7 -käyttöjärjestelmän tai sitä uudempien versioiden tuettuja versioita käyttävät asiakkaat saavat. Se voidaan päivittää vain viimeisimpään Windows XP:tä ja Vistaa tukevaan ohjelmistoversioon.

6Tekstiviestien valvonta ja puheluiden esto eivät ole tällä hetkellä käytettävissä Android-laitteissa. Lisätietoja saat artikkelista Tärkeä päivitys Norton Familyn tekstiviesti- ja puheluominaisuuksiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40429065
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/05/2020