Järjestelmävaatimukset

Norton Family on saatavilla Windows-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin. Norton Family -ohjelman asentaminen ja käyttö edellyttävät verkkoyhteyttä. Kun internet-yhteys on muodostettu, Norton Family tarkistaa ja lataa mahdolliset päivitykset.

Seuraavassa on Norton Family -ohjelman suositellut järjestelmävaatimukset:

Windows

Android2

iOS

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 10 (kaikki versiot)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)1

• Microsoft Windows 7 (kaikki versiot), joissa on vähintään Service Pack 1 (SP 1)

• Microsoft Windows Vista (kaikki versiot), joissa on vähintään Service Pack 1 (SP 1)*

• Microsoft Windows XP (kaikki 32-bittiset versiot), joissa on vähintään Service Pack 3 (SP 3)5

• Android 4.0 tai uudempi versio6

• Applen iOS-käyttöjärjestelmän nykyinen ja kaksi sitä edeltävää versiota

Laitevaatimukset

• Vähintään 300 MHz:n suoritin

• 512 Mt RAM-muistia (vähintään 256 Mt)

• 200 Mt vapaata kiintolevytilaa

• 550 MHz:n suoritin

• 256 Mt RAM-muistia

• 3 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 9.0 tai uudempi 1

• Mozilla Firefox 40.0 tai uudempi

• Google Chrome 32.0 tai uudempi

• Norton Family -selain

• Android-laitteiden Chrome-versio 18.0.1025123 ja sitä uudemmat versiot3

• Norton Family -selain4

1Metro-selainta ei tueta.

2Norton Familya ei tueta näillä Android-laitteilla.

• Huawei

• Amazon-laitteet (Kindle/Fire)

Lisätietoja saat kohdasta Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue.

3Jos haluat tietää kaiken sisällön, jota lapsesi katselee verkossa, pyydä lasta käyttämään vain Norton Family -selainta.

4Jos haluat parantaa valvontaa, lue Profiilin asentaminen lapsen iOS-laitteelle.

5Norton Family -ohjelma ei saa uusimpia tuotepäivityksiä, uudet ominaisuudet mukaan luettuina, jotka Windows 7 -käyttöjärjestelmän tai sitä uudempien versioiden tuettuja versioita käyttävät asiakkaat saavat. Se voidaan päivittää vain viimeisimpään Windows XP:tä ja Vistaa tukevaan ohjelmistoversioon.

6Tekstiviestien valvonta ja puheluiden esto eivät ole tällä hetkellä käytettävissä Android-laitteissa. Lisätietoja saat kohdasta Tärkeä päivitys Norton Familyn tekstiviesti- ja puheluominaisuuksiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40429065
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/06/2019