Norton 360 -sovelluksen lataaminen ja asentaminen mobiililaitteelle

Voit ladata ja asentaa Norton 360 -sovelluksen suojaamaan mobiililaitettasi ja siihen tallennettuja tietoja digitaalisilta uhilta.

Voit ladata ja asentaa Norton 360 -sovelluksen suoraan mobiililaitteelle, lähettää asentamista koskevat ohjeet sähköpostilla tai tekstiviestillä tililtäsi mobiililaitteelle tai kopioida latausohjeet sisältävän linkin ja käyttää sitä mobiililaitteella. Voit myös skannata QR-koodin, jos haluat ladata Norton 360 -sovelluksen puhelimeesi. Voit skannata koodin millä tahansa QR-koodinlukijalla.

Norton 360 -sovelluksen asentaminen Android-laitteelle edellyttää, että laitteen käyttöjärjestelmäversio on Android 6.x tai sitä uudempi. Norton 360 -sovelluksen asentaminen iOS-laitteelle edellyttää, että laitteen käyttöjärjestelmäversio on iOS 12.x tai sitä uudempi.

Käytän parhaillaan Android-laitetta ja haluan asentaa Norton 360 -sovelluksen

1. Käynnistä Android-laitteesta Google Play Kauppa -sovellus ja etsi Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton 360 -sovellusnäkymästä Asenna.

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Jos Norton 360 -sovelluksen asentaminen mobiililaitteelle tuottaa ongelmia, tarkista, että laitteeseen on asennettu uusin versio Google Play Kauppa -sovelluksesta ja uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Käytän parhaillaan iPhonea tai iPadia ja haluan asentaa Norton 360 -sovelluksen

1. Käynnistä iOS-laitteella Apple App Store ja etsi Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton 360 -sovellusnäkymästä HANKI tai latauskuvake .

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722267
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 26/07/2021