Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue

Norton Family -tuotteen lapsilukko-ominaisuus on tuettuna useimmissa Android-mobiililaitteissa, jotta lapsesi pysyvät turvassa verkossa. Joitakin laitemalleja ei tällä hetkellä tueta niiden käyttöjärjestelmän rajoitusten tai mukautusten vuoksi. Katso alla olevista tiedoista, mitä laitteita ei tällä hetkellä tueta.

Huawei

Heinäkuusta 2019 alkaen mitään tämän valmistajan laitemalleja ei tueta. Huawei lisää akunsäästöasetuksia, jotka voivat poistaa Norton Familyn käytöstä ja estää sitä raportoimasta mitään laitteiden toimintoja. Norton Family suorittaa lapsesi laitteella esimerkiksi sovellusten valvontaa ja sijainnin seurantaa. Jos lapsesi käyttävät Huawei-laitteita, voit yrittää määrittää akun ja virransäästöasetuksia niin, että Norton Family ohitetaan akun optimoinnissa. Asetukset eivät välttämättä toimi kaikissa malleissa.

Amazon Kindle

Näitä laitteita ei tueta, koska niillä ei voi seurata lasten sijaintia.

Chromebook

Norton Family -ohjelmalla on tällä hetkellä yhteensopivuusongelmia Chromebookin kanssa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132578379
Käyttöjärjestelmä: android,ios