Norton Family -ongelmien ratkaiseminen iOS-laitteella

Norton Family antaa lapsillesi mahdollisuuden käyttää internetiä turvallisesti iOS-laitteella ja pitää sinut ajan tasalla heidän toimistaan, jotta voit opastaa heitä tarvittaessa. Jos sinulla tai lapsella on ongelmia Norton Family -sovelluksen käytössä, tutustu seuraaviin vikojen määritys- ja ratkaisuohjeisiin.

Lapsen iOS-laitteelle asennetut sovellukset katoavat

Kun lapsen iOS-laitteella on lapsilukkoaika tai kun pikalukitus on otettu käyttöön, Norton Family piilottaa asennetut sovellukset, Norton Family mukaan luettuna, ja oletussovellukset, kuten Safarin, iTunes Storen, App Storen ja kameran. Toisin kuin Android-laitteilla, se ei lukitse lapsen iOS-laitetta kokonaan. Kun lapsilukkoaika päättyy tai kun laitteen lukitus poistetaan, kaikki asennetut sovellukset tulevat jälleen näkyviin. Voi olla, että sovellukset näkyvät aakkosjärjestyksessä. Kerro lapsellesi, että tämä on normaalia ja että sovelluksia ei ole poistettu. Pyydä myös, että lapsi ei ryhmittele sovelluksia kansioihin.

Sovellukset eivät näy lapsilukkoajan tai lukituksen poistamisen jälkeenkään

Tämä ongelma voi ilmetä verkko-ongelmien vuoksi. Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse lapsi, jonka laitteella ongelma esiintyy.

3. Napsauta Lukitse lapsen laite -vaihtoehtoa ja valitse Lukitse.

4. Napsauta Poista lapsen laitteen lukitus -vaihtoehtoa lapsen profiilissa uudelleen ja valitse sitten Poista lukitus.

Osa valvontaominaisuuksista ei toimi lapsen iOS-laitteessa

Jos uskot, että jotkin kodin säännöt eivät toimi oikein, tai jos lapsi pystyy käyttämään estettyä sisältöä, varmista että

• Olet ottanut tietyt ominaisuudet käyttöön lapsen iOS-laitteella saadaksesi parhaan hyödyn Norton Family -tuotteesta.

• Olet valinnut rajoitustason lapsen iän perusteella.

• Lapsi ei ole peukaloinut Norton Family -valvontaan tarvittavia asetuksia.

Jos lapsi on tehnyt niin, näet sen Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa. Jos käytät Android-laitetta, voit ottaa käyttöön ilmoitukset vanhemman sovelluksessa, jotta saat ajankäytön valvontaa ja sovelluksen peukalointia koskevia välittömiä hälytyksiä.

• Lapsi käyttää verkossa vain Norton Family -selainta.

• Kodin sääntö on otettu käyttöön ja tarpeelliset asetukset on määritetty.

Minulla on ongelmia asentaessani profiilia lapsen laitteeseen

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos laitteeseen on jo asennettu profiili. Lisätietoja ja ratkaisu on artikkelissa Profiilin asennusongelmien ratkaiseminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v131388548
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/06/2019