Norton Familyn yleisten ongelmien korjaaminen iOS-laitteessa

Norton Family antaa lapsillesi mahdollisuuden käyttää internetiä turvallisesti iOS-laitteella ja pitää sinut ajan tasalla heidän toimistaan, jotta voit opastaa heitä tarvittaessa. Seuraavassa on joitain yleisiä ongelmia, jotka liittyvät Norton Family for iOS:iin ja niiden vianmääritysvaiheisiin niiden korjaamiseksi.

Lapsen iOS-laitteelle asennetut sovellukset katoavat

Kun lapsen iOS-laitteella on lapsilukkoaika tai kun pikalukitus on otettu käyttöön, Norton Family piilottaa asennetut sovellukset, Norton Family mukaan luettuna, ja oletussovellukset, kuten Safarin, iTunes Storen, App Storen ja kameran.
Toisin kuin Android-laitteilla, se ei lukitse lapsen iOS-laitetta kokonaan. Kun lapsilukkoaika päättyy tai kun laitteen lukitus poistetaan, kaikki asennetut sovellukset tulevat jälleen näkyviin.
Voi olla, että sovellukset näkyvät aakkosjärjestyksessä. Kerro lapsellesi, että tämä käyttäytyminen on normaalia ja ettei heidän sovelluksiaan ole poistettu. Pyydä myös, ettei lapsi ryhmittele sovelluksia kansioihin.

Sovellukset eivät näy lapsilukkoajan tai lukituksen poistamisen jälkeenkään

Tämä ongelma voi ilmetä verkko-ongelmien vuoksi. Ratkaise ongelma seuraavasti:
  1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse lapsi, jonka laitteella ongelma esiintyy.

3. Napsauta Lukitse lapsen laite -vaihtoehtoa ja valitse sitten Lukitse.
  4. Napsauta Poista lapsen laitteen lukitus -vaihtoehtoa lapsen profiilissa uudelleen ja napsauta sitten Poista lukitus.

Osa valvontaominaisuuksista ei toimi lapsen iOS-laitteessa

Jos uskot, että lapsi pystyy käyttämään estettyä sisältöä, varmista, että:
  • Olet ottanut tietyt ominaisuudet käyttöön lapsen iOS-laitteella saadaksesi parhaan hyödyn Norton Family -tuotteesta. Lisätietoja saat artikkelista Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa.

• Olet valinnut rajoitustason lapsen iän perusteella.

• Lapsi ei ole peukaloinut Norton Family -valvontaan tarvittavia asetuksia.

Jos lapsi on tehnyt niin, näet sen Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa. Jos käytät Android-laitetta, voit ottaa käyttöön ilmoitukset vanhemman sovelluksessa, jotta saat ajankäytön valvontaa ja sovelluksen peukalointia koskevia välittömiä hälytyksiä.

• Lapsi käyttää verkossa vain Norton Family -selainta.

• Kodin sääntö on otettu käyttöön ja tarpeelliset asetukset on määritetty.

Minulla on ongelmia asentaessani profiilia lapsen laitteeseen

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos laitteeseen on jo asennettu profiili. Lisätietoja ja ratkaisu on artikkelissa Profiilin asennusongelmien korjaaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v131388548
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 02/11/2021