Norton Family -sovelluksen ottaminen käyttöön vanhemman laitteella

Jos haluat välittömiä ilmoituksia ja ilmoituksia lapsesi toiminnasta, voit ladata Norton Family -sovelluksen Android- tai iOS-laitteellesi ja ottaa sen käyttöön. Voit myös käyttää sovellusta muun muassa perheen asetusten muuttamiseen. Voit myös kirjautua lapsen Android-laitteelle Vanhempi-tilassa nähdäksesi toimintatiedot ja hälytykset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130360089_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 17/05/2019