Norton Familyn käyttöönotto vanhemman laitteelle

Jos haluat välittömiä ilmoituksia ja ilmoituksia lapsesi toiminnasta, voit ladata Norton Family -sovelluksen Android- tai iOS-laitteellesi ja ottaa sen käyttöön. Voit myös käyttää sovellusta muun muassa perheen asetusten muuttamiseen. Jos sinä ja lapsesi käytätte samaa Android-laitetta, voit myös kirjautua lapsen Android-laitteelle Vanhempi-tilassa nähdäksesi toimintatiedot ja hälytykset.

Valitse laitteesi mukainen vaihtoehto.

Android

Norton Familyn asentaminen Android-käyttöjärjestelmään

1. Käynnistä Play Kauppa -sovellus ja etsi Norton Family parental control.

2. Valitse Norton Family parental control ja napauta Asenna.

3. Käynnistä sovellus asentamisen jälkeen.

4. Lue käyttöehdot ja muut käytännöt ja ota käyttöön Norton Family napsauttamalla Jatka.

5. Napsauta Vanhemman kirjautuminen.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, luo tili valitsemalla Luo uusi tili ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Lapsen lisääminen tiliin

1. Napsauta Norton Familyn määritysnäytöstä Jatka.

2. Kirjoita lapsen nimi Luo profiili -näyttöön.

Nimessä ei saa olla erikoismerkkejä kuten &, # tai $.

3. Valitse rajoitustaso lapsen iän perusteella.

Norton Family soveltaa kodin sääntöjä valitsemasi rajoitustason mukaan.

4. Napauta kamerakuvaketta ja aseta lapselle profiilikuva.

Voit lisätä lapsia tiliisi viimeisteltyäsi ensimmäisen lapsen määrityksen.

5. Napauta Luo.

Norton Familyn asennus vanhemman laitteelle

1. Jos käytössäsi on sama Android-laite, jota lapsesi käyttää, tee jokin seuraavista:

• Napsauta Määritä tämä laite lapselle ja Jatka.

• Valitse Android-puhelin tai -tabletti ja napsauta Seuraava, niin voit ladata sovelluksen Google Playsta.
      Voit lähettää latauslinkin myös antamalla sähköpostiosoitteen ja avaamalla sitten linkin laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn.

2. Kirjoita aktivointikoodi vanhemman sovellukseen ja napsauta Aktivoi.

3. Odota lapsen laitteella muutama minuutti, varmista, että näytössä näytetään oikea tilin sähköpostiosoite ja lapsen nimi, ja napauta Vahvista ja jatka.

4. Valitse Valmis.

iOS

Norton Familyn asentaminen iOS-käyttöjärjestelmään

1. Siirry App Storeen ja etsi Norton Family -lapsilukko.

2. Lataa ja asenna sovellus.

3. Käynnistä sovellus asentamisen jälkeen.

4. Napauta Salli, jotta saat ilmoituksia Norton Familysta.

5. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja muut käytännöt ja napauta Jatka.

6. Kirjaudu tilisi tunnistetiedoilla.

Lapsen lisääminen tiliin

1. Napsauta Norton Familyn määritysnäytöstä Jatka.
  2. Kirjoita lapsen nimi Luo profiili -näyttöön.

Nimessä ei saa olla erikoismerkkejä kuten &, # tai $.

3. Valitse rajoitustaso lapsen iän perusteella.

Norton Family soveltaa kodin sääntöjä valitsemasi rajoitustason mukaan.

4. Napauta kamerakuvaketta ja aseta lapselle profiilikuva.

Voit lisätä lapsia tiliisi viimeisteltyäsi ensimmäisen lapsen määrityksen.

5. Napauta Luo.

Norton Familyn asennus vanhemman laitteelle

1. Valitse iPhone tai iPad ja napauta Seuraava.

2. Lataa Norton Family iOS -sovellus lapselle skannaamalla QR-koodi.

Voit lähettää latauslinkin myös antamalla sähköpostiosoitteen ja avaamalla sitten linkin laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn.

3. Kirjoita aktivointikoodi vanhemman sovellukseen ja napauta Aktivoi.

4. Odota lapsen laitteella muutama minuutti, varmista, että näytössä näytetään oikea tilin sähköpostiosoite ja lapsen nimi, ja napauta Vahvista ja jatka.

5. Valitse Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130360089
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS