Norton Familyn käyttöönotto vanhemman laitteelle

Jos haluat välittömiä ilmoituksia ja ilmoituksia lapsesi toiminnasta, voit ladata Norton Family -sovelluksen Android- tai iOS-laitteellesi ja ottaa sen käyttöön. Voit myös käyttää sovellusta muun muassa perheen asetusten muuttamiseen. Jos sinä ja lapsesi käytätte samaa Android-laitetta, voit myös kirjautua lapsen Android-laitteelle Vanhempi-tilassa nähdäksesi toimintatiedot ja hälytykset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130360089
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/09/2019