Norton Family -valvonnan ottaminen käyttöön ja käytöstä poistaminen

Jos haluat tilapäisesti keskeyttää Norton Family -palvelun lapsen valvonnan, voit tehdä tämän lapsikohtaisesti Norton Family -verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa. Tätä varten sinun ei tarvitse käyttää lapsen laitetta. Jos sinulla esimerkiksi on kaksi lasta, voit ottaa valvonnan käyttöön ensimmäisen lapsen kohdalla ja poistaa sen käytöstä toisen lapsen kohdalla. Tässä tapauksessa Norton Family valvoo ja tallentaa vain ensimmäisen lapsen toimia.

Voit myös poistaa Norton Family -tuotteen käytöstä lapsen laitteelta, jolla sitä käytetään. Jos kyseessä on Android-laite, voit siirtyä Vanhempi-tilaan ja poistaa Norton Family -valvonnan käytöstä. Näin voit käyttää laitetta vapaasti ilman kodin sääntöjä. Kun olet valmis, muista ottaa Norton Family taas käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128063079
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 05/07/2019