Norton Family -valvonnan ottaminen käyttöön ja käytöstä poistaminen

Jos haluat tilapäisesti keskeyttää Norton Family -palvelun lapsen valvonnan, voit tehdä tämän lapsikohtaisesti Norton Family -verkkosivustolla vanhempien Norton Family -sovelluksessa. Tätä varten sinun ei tarvitse käyttää lapsen laitetta. Jos sinulla esimerkiksi on kaksi lasta, voit ottaa valvonnan käyttöön ensimmäisen lapsen kohdalla ja poistaa sen käytöstä toisen lapsen kohdalla. Tässä tapauksessa Norton Family valvoo ja tallentaa vain ensimmäisen lapsen toimia.

Voit myös poistaa Norton Family -tuotteen käytöstä lapsen laitteelta, jolla sitä käytetään. Jos kyseessä on Android-laite, voit siirtyä Vanhempi-tilaan ja poistaa Norton Family -valvonnan käytöstä. Näin voit käyttää laitetta vapaasti ilman kodin sääntöjä. Kun olet valmis, muista ottaa Norton Family taas käyttöön.

Lapsen Norton Family -valvonnan poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Nortonin verkkosivustolla

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jota haluat hallita.

3. Aloita tai lopeta lapsen Norton Family -valvonta siirtämällä Valvonta -kohdan vieressä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin asentoon Ei käytössä tai Käytössä.

4. Vahvista valitsemalla Jatka.

Norton Family -sovelluksen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Windows-käyttöjärjestelmässä

Noudata näitä ohjeita, jos käytät lapsesi laitetta ja haluat poistaa valvonnan käytöstä, kunnes vaihdat taas laitetta.

1. Kirjaudu lapsen tietokoneelle.

2. Napsauta tehtäväpalkin oikeassa reunassa olevalla ilmaisinalueella näkyvää Norton Family -kuvaketta.

3. Poista valvonta käytöstä valitsemalla Poista Norton Family käytöstä ja toimimalla seuraavasti:

• Kirjaudu avautuvassa ikkunassa Norton -tunnistetiedoillasi.

• Jos haluat poistaa valvonnan käytöstä seuraavaan käynnistämiseen tai eri tilillä kirjautumiseen saakka, valitse Seuraavaan kirjautumiseen tai uudelleen käynnistykseen asti.

• Jos haluat poistaa valvonnan käytöstä tiettyyn kellonaikaan saakka, valitse Klo ja valitse aikajakso.

• Valitse Tallenna. Viesti ilmoittaa, että Norton Family -ohjelma on poistettu käytöstä.

4. Ota Norton Family käyttöön napsauttamalla Ota Norton Family käyttöön.

Lapsen Norton Family -valvonnan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Android-laitteella

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Valitse lapsi, jonka toimintaa haluat hallita, ja toimi seuraavasti:

• Siirrä Valvonta -kohdassa kytkin vasemmalle Ei käytössä -asentoon tai oikealle Käytössä -asentoon.

• Valitse Valvonta -kohdasta Kodin säännöt, ja napauta sitten Ei käytössä - tai Käytössä -painiketta.

Vaihtaminen Vanhempi- ja Lapsi-tilojen välillä Android-laitteella

Noudata näitä ohjeita, jos käytät lapsesi laitetta ja haluat poistaa valvonnan käytöstä, kunnes vaihdat taas laitetta.

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.

2. Poista valvonta käytöstä napauttamalla profiilikuvakettasi ja valitsemalla sen jälkeen Kirjaudu (Vanhempi).

3. Kirjaudu tilisi tunnistetiedoilla, niin siirryt Vanhempi-tilaan.

4. Napauta perheesi profiilia.

5. Valitse Norton Family -kohdasta Kun tilaa vaihdetaan ja valitse sitten jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Valitse Älä keskeytä, niin Norton Family pysyy käytössä myös tilaa vaihdettaessa.

• Valitse 15 min tai 1 tunti, niin Norton Family poistetaan käytöstä valitsemaksesi ajaksi.

• Valitse Kunnes tila vaihdetaan takaisin, niin Norton Family poistetaan käytöstä, kunnes palaat Lapsi-tilaan.

6. Valitse Valmis.

7. Voit ottaa valvonnan käyttöön tai vaihtaa takaisin napauttamalla aloitusnäytössä valikkokuvaketta ja napauttamalla sitten Lapsitila.

Lapsen Norton Family -valvonnan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä iOS-laitteella

1. Käynnistä vanhempien Norton Family -sovellus.

2. Valitse lapsi, jonka toimintaa haluat hallita, ja toimi seuraavasti:

• Poista Norton Family -valvonta käytöstä siirtämällä kytkin vasemmalle EI KÄYTÖSSÄ -asentoon ja vahvistamalla.

• Ota Norton Family -valvonta käyttöön siirtämällä kytkin oikealle KÄYTÖSSÄ -asentoon.

Jos kirjaudut Norton Family -tilille Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

Tarvitsetko lisää tukea?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128063079