Verkkosivuston luokituksen kiistäminen

Norton Family estää tai sallii tiettyihin luokkiin kuuluvia verkkosivustoja määrittämäsi verkon käyttöä koskevan kodin säännön perusteella. Saatat joskus olla sitä mieltä, että sivuston luokittelu on väärä. Väärä luokitus saattaa johtua inhimillisestä virheestä, tai siitä, että verkkosivuston sisältöä on muokattu, eikä alkuperäinen luokittelu enää sovellu. Näissä tapauksissa voit käyttää alla olevia tietoja verkkosivuston luokituksen muuttamisen pyytämiseen.

Nortonin verkkosivustolla

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse lapsi, jota haluat hallita.

3. Valitse VERKKO -ruudussa Näytä tiedot.

4. Valitse verkkosivustotoimintamerkintä, josta olet eri mieltä, tai jota haluat muutettavan ja napsauta Kiistä luokitus

5. Lisää tai poista verkkosivustolle sopivia luokkia.

6. Kirjoita lyhyt selitys, miksi verkkosivusto kuuluu mielestäsi valitsemaasi luokkaan.

7. Valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128056427_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/11/2018