Verkkosivuston luokituksen kiistäminen

Norton Family estää tai sallii tiettyihin luokkiin kuuluvia verkkosivustoja määrittämäsi verkon käyttöä koskevan kodin säännön perusteella. Saatat joskus olla sitä mieltä, että sivuston luokittelu on väärä. Väärä luokitus saattaa johtua inhimillisestä virheestä, tai siitä, että verkkosivuston sisältöä on muokattu, eikä alkuperäinen luokittelu enää sovellu. Näissä tapauksissa voit käyttää seuraavia tietoja verkkosivuston luokituksen muuttamisen pyytämiseen.

Verkkosivuston luokituksen kiistäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jota haluat hallita.

3. Valitse Verkko -ruudussa Näytä tiedot.

4. Valitse verkkosivustotoimintamerkintä, josta olet eri mieltä tai jota haluat muutettavan, ja valitse lisävalintakuvake ja napsauta Kiistä luokitus
  5. Lisää tai poista verkkosivustolle sopivia luokkia.

6. Kirjoita lyhyt selitys, miksi verkkosivusto kuuluu mielestäsi valitsemaasi luokkaan.

7. Valitse Lähetä arvioitavaksi.

Jos kirjaudut Norton Family -tilille Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

Tarvitsetko lisää tukea?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128056427