Pikalukituksen ja PIN-koodin asettaminen

Pikalukitus on ominaisuus, jonka avulla voit rajoittaa lasta käyttämästä laitteita, jotka ovat yhteydessä verkkoon. Se toimii eri tavoin lapsen laitteen tyypistä riippuen. Jos otat pikalukituksen käyttöön, lapsen profiilissa oleva lukkokuvake muuttuu punaiseksi.

PIN-koodin avulla lapsi voi poistaa Android-laitteen lukituksen hätätilanteessa, vaikka käyttöaikarajoitus olisi jo saavutettu. Samaa PIN-koodia käytetään pikalukitukseen.

Voit kirjautua Nortoniin tai käyttää Norton Family -lapsilukkosovellusta ottaaksesi pikalukituksen käyttöön ja asettaaksesi PIN-koodin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128027590_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 16/04/2019