Pikalukituksen ja PIN-koodin asettaminen

Pikalukitus on ominaisuus, jonka avulla voit rajoittaa lasta käyttämästä laitteita, jotka ovat yhteydessä verkkoon. Se toimii eri tavoin lapsen laitteen tyypistä riippuen. Jos otat pikalukituksen käyttöön, lapsen profiilissa oleva lukkokuvake muuttuu punaiseksi.

PIN-koodin avulla lapsi voi poistaa Android-laitteen lukituksen hätätilanteessa, vaikka käyttöaikarajoitus olisi jo saavutettu. Samaa PIN-koodia käytetään pikalukitukseen.

Voit kirjautua Nortoniin tai käyttää Norton Family -lapsilukkosovellusta ottaaksesi pikalukituksen käyttöön ja asettaaksesi PIN-koodin.

Lapsesi laite lukitaan, kun käytät pikalukitus -toimintoa tai kun lapsi on saavuttanut laitteen käyttöajan rajan. Kun laite on lukittu, lapsi ei voi käyttää laitteen sovelluksia puhelinsovellusta lukuun ottamatta. Lapsi voi edelleen vastaanottaa puheluita keneltä tahansa mutta soittaa ainoastaan määrittämillesi sallituille yhteyshenkilöille.

Puhelujen soittaminen tai vastaanottaminen pikalukituksen ollessa käytössä tai lapsilukkoaikana

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse laitteen estonäytöllä Sallitut yhteystiedot.

• Käynnistä Norton Family -sovellus, napauta , ja napauta sitten Sallitut yhteystiedot.

2. Napauta Sallitut yhteystiedot -näytössä yhteyshenkilöä, jolle haluat soittaa.

3. Kun lapsi soittaa sallitulle yhteyshenkilölle estonäytöltä, hän saattaa huomata, että puhelinsovellus on estetty. Puhelu kuitenkin tapahtuu ja on näkyvissä ilmaisinalueella alla olevan esimerkin mukaisesti.

Tarvittaessa lapsesi voi myös avata laitteen lukituksen määrittämälläsi PIN-koodilla. Näet PIN-koodin alla olevien tietojen avulla.

PIN-koodin tarkistaminen Nortonin verkkosivustolta

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse lapsi, jonka toimintaa haluat hallita.

3. Valitse AIKA -ruudussa ja valitse sitten PIN -ikkunassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128027590
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 05/07/2019