Norton Family -hälytykset

Norton Family varoittaa sinua valitun valvontatason mukaisesti, jos lapsen toimet laitteella rikkovat kodin sääntöjä. Voit esimerkiksi saada hälytyksen, jos lapsi yrittää vierailla estetyillä verkkosivustoilla, vaihtaa tekstiviestejä estetyn ystävän kanssa tai lähettää henkilökohtaisia tietoja verkossa.

Hälytyksen saatuasi voit valita, miten haluat toimia. Jos lapsi esimerkiksi yrittää vierailla estetyllä verkkosivustolla, voit halutessasi sallia sen ja lisätä sivuston sallittuihin sivustoihin.

Hälytykset ryhmitellään lapsen mukaan. Näin näet helposti, kenen toiminto aiheutti kulloisenkin hälytyksen.

Oranssi huutomerkki () lapsen profiili-avatarissa ilmaisee, että

• Norton Family -sovellusta ei ole asennettu yhdellekään lapsen käyttämälle laitteelle.

• Lasta ei ole määritetty laitteeseen.

Vihreä merkki () lapsen kuvakkeen vieressä merkitsee, että lapsi on nyt verkossa. Jos lapsi lähettää viestin tai lupapyynnön, näet viestikuvakkeen hälytyksen vieressä. Voit lukea viestin kuvaketta napsauttamalla.

Kaikki verkkotoiminnan yhteydessä ilmoitetut ajat perustuvat profiilisi aikavyöhykeasetuksiin. Jos olet esimerkiksi New Yorkissa (itärannikon aika) ja lapsi on Kaliforniassa (länsirannikon aika), kaikkeen lapsen toimintaan merkitään aika itärannikon ajan perusteella.

Voit tarkastella hälytyksiä ja toimintaraporttia Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127646178_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 07/12/2018