Laitteen lisääminen Norton Family -tiliin

Jotta voit valvoa lapsen toimia verkossa, sinun on asennettava Norton Family laitteeseen ja sitten määritettävä laite lapselle. Windows-tietokoneella sinun on määritettävä, mitä käyttäjätiliä lapsi käyttää kirjautumiseen. Jos useampi lapsi käyttää samaa tietokonetta, luo kullekin lapselle oma käyttäjätili. Näin Norton Family voi valvoa kutakin lasta erikseen ja soveltaa kuhunkin lapseen ikään perustuvia kodin sääntöjä.

Voit lisätä laitteen milloin tahansa kirjautumalla tilillesi laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn. Jos et käytä lapsen laitetta, kirjaudu tilillesi miltä tahansa internetiin yhteydessä olevalta laitteelta ja lähetä itsellesi latauslinkki sähköpostilla. Avaa tämä linkki laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn, ja noudata ohjeita alta.

Windows-tietokoneen lisääminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jolle haluat lisätä ja määrittää laitteen.

3. Napsauta Lisää laite.

4. Valitse Windows ja napsauta sitten Seuraava.

5. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat lisätä tämän laitteen tiliisi, valitse Kyllä ja napsauta sitten Lataa Norton Family -sovellus.

• Jos tämä ei ole lapsen laite, valitse Ei, valitse Lähetä latauslinkki sähköpostilla ja anna sähköpostiosoite, johon voi lähettää latauslinkin. Avaa tämä linkki laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn.

6. Valitse tai suorita ladattu asennusohjelmatiedosto.

Norton Download Manager asentaa Norton Familyn laitteelle automaattisesti.

7. Lue käyttöoikeussopimus ja muut käytännöt ja valitse Hyväksy ja asenna.

Laite yhdistetään tiliisi automaattisesti.

8. Valitse Jatka ja kirjaudu pyydettäessä sisään tilisi tunnistetiedoilla.

9. Valitse Muokkaa tilejä -ikkunasta Muokkaa sen lapsen kohdalta, jolle haluat määrittää laitteen.

10. Valitse kirjautuu sisään käyttäjänä ja valitse tili, jota lapsi käyttää laitteelle kirjautumiseen. Jos lapsi käyttää useita käyttäjätilejä, lapsi on valittava kaikista näistä tileistä.

11. Valitse Tallenna > OK.

Android-laitteen lisääminen

1. Siirry Google Play -kauppaan ja etsi Norton Family parental control -sovellusta.

2. Napauta Asenna.

3. Käynnistä Norton Family parental control -sovellus.

4. Lue Norton-käyttöoikeussopimus ja muut käytännöt ja valitse Jatka > Aloita.

5. Kirjaudu tilisi tunnistetiedoilla.

6. Siirry lapsitilaan napauttamalla Lapsen laite ja napauta sitten Jatka.

Lapsitilassa voit lisätä lapsen ja määrittää kodin säännöt tähän laitteeseen.

7. Lapsi lisätään seuraavasti:

• Napauta Lisää lapsi, anna Luo profiili -ikkunassa lapsen nimi ja valitse sitten Rajoitustaso lapsen iän perusteella.

Norton Family asettaa oletusarvoiset kodin säännöt valitsemasi rajoitustason mukaan. Voit tarkistaa Kodin säännöt ja muuttaa niitä koska hyvänsä.

• Valitse lapsen profiili-avatar napauttamalla hahmoa. Voit valita kuvan galleriasta tai ottaa lapsen profiilia varten kuvan laitteen kameralla.

• Napauta Luo.

• Voit määrittää laitteen tälle lapselle napauttamalla Valmis. Muussa tapauksessa napauta Edellinen.

8. Valitse lapsi, jolle haluat määrittää laitteen, anna laitteelle nimi sen tunnistamisen helpottamiseksi ja valitse sitten Valmis.

9. Salli yksittäiset käyttöoikeuspyynnöt, jotta Norton Family voi aloittaa laitteen valvomisen.

Norton Family edellyttää tiettyjä lupia, jotta ajankäytön valvonta, sovellusten valvonta ja muut lapsen toiminnan valvontaan käytetyt ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön. Lisätietoja on artikkelissa Android-laitteen valmisteleminen Norton Familylla tapahtuvaan käytönvalvontaan.

10. Napauta Laitteen järjestelmänvalvoja ja napauta sitten Aktivoi estääksesi lasta poistamasta Norton Family -sovelluksen asennusta ilman lupaa.

11. Napauta Helppokäyttöisyys ja valitse sitten Norton Family Accessibility Service ja ota se käyttöön.

12. Napauta Sovelluksen käyttöoikeudet valitse luettelosta Norton Family ja ota Anna käyttöoikeus käyttöön.

13. Kun kaikissa vaadituissa luvissa on vihreä merkki, valitse Jatka.

Jos kirjaudut Norton Family -tilille Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

iOS-laitteen lisääminen

1. Siirry App Storeen ja etsi Norton Family Companion App -sovellus.

2. Lataa ja asenna sovellus.

3. Käynnistä sovellus asentamisen jälkeen.

4. Napauta Salli, jotta saat ilmoituksia Norton Familysta.

5. Lue Norton-käyttöoikeussopimus ja muut käytännöt ja napauta Jatka.

6. Kirjaudu tilisi tunnistetiedoilla.

7. Valitse lapsi, jolle haluat määrittää laitteen, ja anna laitteelle nimi sen tunnistamisen helpottamiseksi. Jos haluat lisätä lapsen, kirjaudu Norton-tiliisi.

8. Valitse Määritä.

9. Valitse Asenna VPN ja noudata näytöllä olevia ohjeita. VPN-sovellus on asennettava, jotta voit valvoa tai estää verkkotoimia, joita lapsesi suorittaa verkossa käyttäen muuta kuin Norton Family -selainta.

10. Salli yksittäiset käyttöoikeuspyynnöt, jotta Norton Family voi aloittaa laitteen valvomisen.

11. Valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Laitteelle on asennettava profiili, jotta pikalukitus, ajankäytön valvonta ja muut ominaisuudet toimivat lapsen laitteessa.

12. Määritä rajoituksia noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Lisätietoja saat artikkelista Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127107792