Lapsen profiilin muokkaaminen Norton Familyssa

Norton Family soveltaa kodin sääntöjä lapselle määrittämäsi profiilin perusteella. Lapsen profiilin asetussivulla voit muokata laitemäärityksiä ja muuttaa toimintailmoitusasetuksia. Voit muokata lapsen profiilia milloin tahansa Nortonin verkkosivulla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Valitse lapsen profiili, jota haluat hallita.
  3. Valitse Näytä profiili.
  4. Päivitä lapsen näyttönimi napsauttamalla Muokkaa lapsen profiilin kohdalla.
  5. Jotta saat ilmoituksia vanhempien Norton Family -sovelluksessa, siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ilmoitukset vanhemman sovelluksessa -kohdassa asentoon Käytössä ja valitse, millaisia ilmoituksia haluat saada.
  6. Jotta saat ilmoituksia sähköpostitse, siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ilmoitukset vanhemman sovelluksessa -kohdassa asentoon Käytössä ja valitse, mistä toiminnoista haluat saada ilmoituksia.
  7. Valitse Toimintaraportin laatimistiheys -kohdasta, kuinka usein haluat saada raportin. Voit valita viikoittaisen tai kuukausittaisen raportin tai molemmat.
  8. Valitse Sähköpostin vastaanottajien hallinta -kohdasta sähköpostiosoitteet, joihin ilmoitukset lähetetään.

Voit lisätä muita sähköpostiosoitteita valitsemalla Lisää sähköpostiosoite, kirjoittamalla osoitteen ja valitsemalla Lisää. Voit ottaa käyttöön ilmoitukset sähköpostiosoitteisiin tai poistaa ne käytöstä koska tahansa.
    Pääasiallista sähköpostiosoitetta ei voi muokata tai poistaa. Voit lisätä enintään viisi sähköpostiosoitetta, joihin haluat saada ilmoituksia.

Vanhemman Norton Family -sovellus Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.
  2. Napauta lapsen profiilia, jota haluat hallita.
  3. Napauta lapsen profiilikuvaketta Profile icon näytön oikeassa yläkulmassa.
  4. Tee lapsen profiili-ikkunassa seuraavaa:
    • Voit vaihtaa lapsesi profiilikuvaa koskettamalla lisäasetukset-kuvaketta ja napauttamalla sitten Vaihda hahmoa.
      Voit valita kuvan galleriasta tai valita hahmon tai ottaa kuvan laitteen kameralla.
    • Voit vaihtaa lapsen nimen napauttamalla lisäasetukset-kuvaketta ja napauttamalla sitten Vaihda nimeä.
  5. Voit hallita PIN-koodia napauttamalla PIN-koodi ja siirtämällä sitten Päällä/Ei päällä -kytkintä. Poista tällä PIN-koodilla lapsen laitteen lukitus hätätapauksessa.
    Voit käyttää samaa PIN-koodia Pikalukitukseen ja Ajankäytön valvontaan. Napauta Tallenna, kun PIN-koodin muutokset on tehty.
  6. Jos haluat hallita hätäyhteystietoja, napauta Hätäyhteystiedot ja toimi seuraavasti: Kun muutokset on tehty, napauta oikeasta yläkulmasta Tallenna tallentaaksesi muutokset.
    • Jos haluat lisätä uuden yhteystiedon, napauta Lisää yhteystieto, kirjoita nimi ja puhelinnumero ja napauta Lisää.
    • Jos haluat muokata yhteystietoa, liu’uta yhteystietoa vasemmalle ja napauta muokkauskuvaketta Edit icon. Tee yhteystietoihin haluamasi muutokset ja napauta Lisää.
    • Jos haluat poistaa yhteystiedon, liu’uta yhteystietoa vasemmalle ja napauta roskakorikuvaketta Trash icon.
  7. Jos haluat hallita lapsen käyttämiä laitteita, napauta Lapsen laitteet ja tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat lisätä uuden laitteen, napauta Lisää laite. Valitse lapsen laitteen tyyppi ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
    • Jos haluat vaihtaa laitteen nimen, napauta ja pidä laitetta painettuna, liu’uta sitä vasemmalle ja napauta sitten uudelleennimeämiskuvaketta Rename icon.
    • Jos haluat poistaa laitteen, napauta ja pidä laitetta painettuna, liu’uta sitä vasemmalle ja napauta sitten roskakorikuvaketta Trash icon.
  8. Jos haluat määrittää vanhemman sovelluksessa näytetyt ilmoitukset, napauta Ilmoitukset vanhemman sovelluksessa. Laita Ilmoitukset vanhemman sovelluksessa päälle tai pois päältä siirtämällä niiden kohdalla olevaa Päällä/Ei päällä -kytkintä. Valitse Tärkeät tai Muut ilmoitukset tai poista niiden valinta nähdäksesi nämä ilmoitukset tai lopettaaksesi niiden näyttämisen. Napauta Tallenna.
  9. Jos haluat määrittää lapsen verkkotoimintaa koskevat Norton Family -sähköposti-ilmoitukset, napauta Sähköposti-ilmoitukset ja toimi seuraavasti:
    • Laita sähköposti-ilmoitukset päälle tai pois päältä siirtämällä niiden kohdalla olevaa Päällä/Ei päällä -kytkintä.
    • Jos haluat määrittää lapsen verkkotoimintaa koskevat sähköposti-ilmoitukset, napauta Ilmoitukset vanhemman sähköpostiin. Valitse lapsen toimintaa koskevat ilmoitukset tai poista niiden valinta ja napauta sitten Tallenna.
    • Jos haluat määrittää aluerajan sähköposti-ilmoitukset, napauta Aluerajan sähköposti-ilmoitukset. Voit laittaa aluerajan sähköposti-ilmoitukset päälle tai pois päältä siirtämällä niiden kohdalla olevaa Päällä/Ei päällä -kytkintä. Valitse ilmoitukset tai poista niiden valinta nähdäksesi lapsen sijaintia koskevat ilmoitukset tai lopettaaksesi niiden näyttämisen. Napauta Tallenna.
  10. Jos haluat määrittää toimintaraportin laatimistiheyden, napauta kohdasta Toimintaraportin laatimistiheys nykyistä tiheyttä ja valitse Viikoittain, Kuukausittain tai Viikoittain ja kuukausittain. Napauta Tallenna.
  11. Jos haluat määrittää Norton Family -ilmoitusten vastaanottajat, napauta Sähköpostin vastaanottajien hallinta ja toimi seuraavasti:
    • Jos haluat lisätä uuden vanhemman sähköpostiosoitteen, napauta Lisää sähköpostiosoite. Kirjoita sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
    • Jos haluat muokata sähköpostiosoitetta, napauta sähköpostiosoitetta ja liu’uta sitä vasemmalle ja napauta muokkauskuvaketta Edit icon. Muokkaa sähköpostiosoitetta ja napauta Lisää.
    • Jos haluat poistaa sähköpostiosoitteen, napauta sähköpostiosoitetta ja liu’uta sitä vasemmalle ja napauta roskakorikuvaketta Trash icon.
      Et voi poistaa ensisijaista sähköpostiosoitettasi Sähköpostiosoitteet-luettelosta. Jollet halua saada Norton Family -ilmoituksia Norton-tilin sähköpostiosoitteeseen, voit poistaa niiden valinnan.
  12. Kun olet määrittänyt profiilin asetukset, napauta oikeasta yläkulmasta Tallenna.

Vanhemman Norton Family -sovellus iOS-laitteelle

1. Käynnistä vanhempien Norton Family -sovellus.
  2. Napauta lapsen profiilia, jota haluat hallita, ja pyyhkäise vasemmalle.
  3. Valitse Muokkaa profiilia.
  4. Toimi Muokkaa profiilia -ikkunassa seuraavasti:
    • Voit vaihtaa lapsesi profiilikuvaa koskettamalla nykyistä avataria ja valitsemalla sitten avatar tai valokuva galleristasi. Voit myös ottaa valokuvan ja asettaa sen profiilikuvaksi.
    • Voit muokata lapsen nimeä, sukupuolta tai syntymävuotta tilanteen mukaan. Kodin säännöt valitaan oletusarvoisesti lapsen iän perusteella.
  5. Napauta Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127089842