Laitteen lisääminen Norton Family -tiliin

Jos haluat lisätä lapsen tiliisi ja valvoa hänen toimintaansa, sinun on luotava lapsen profiili ja määritettävä laite lapselle. Jos haluat määrittää Windows-tietokoneen lapselle, luo erillinen käyttäjätili, jolla lapsi voi kirjautua sisään. Näin Norton Family voi valvoa kutakin lasta erikseen ja soveltaa kuhunkin lapseen ikään perustuvia kodin sääntöjä.

Perhetiliin voidaan lisätä jopa 15 lasta.

Voit lisätä lapsen Nortonin verkkosivustolla tai vanhemmille tarkoitetussa Norton Family for parents -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Lisää lapsi -välilehti.

3. Kirjoita lapsen nimi Lapsen nimi -ruutuun.

Nimessä ei saa olla erikoismerkkejä kuten &, # tai $.

4. Valitse rajoitustaso lapsen iän perusteella.

Sovellettavat kodin säännöt perustuvat valitsemaasi tasoon.

5. Aseta lapsellesi profiilikuva valitsemalla Valitse avatar tai Lataa valokuva.

6. Valitse Seuraava.

7. Jos olet lapsen laitteella, valitse Kyllä ja napsauta sitten Seuraava. Jos et ole tällä hetkellä lapsen laitteella, lähetä latauslinkki sähköpostitse valitsemalla Ei. Avaa tämä sähköpostiviesti laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn.

8. Valitse tai suorita ladattu asennusohjelmatiedosto.

9. Norton Download Manager asentaa Norton Familyn laitteelle automaattisesti.

10. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy ja asenna.

Laite yhdistetään tiliisi automaattisesti.

11. Valitse Jatka.

12. Valitse Muokkaa tilejä -ikkunasta Muokkaa sen lapsen kohdalta, jolle haluat määrittää laitteen.

13. Valitse kirjautuu sisään käyttäjänä ja valitse tili, jota lapsi käyttää laitteelle kirjautumiseen. Jos lapsi käyttää useita käyttäjätilejä, lapsi on valittava kaikista näistä tileistä.

14. Valitse Tallenna > OK.

15. Toista nämä vaiheet, jos haluat lisätä muita lapsia.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta Lisää lapsi -kuvaketta tilisi nimen kohdalla.
  3. Kirjoita lapsen nimi Nimi -ruutuun.

Nimessä ei saa olla erikoismerkkejä kuten &, # tai $.

4. Valitse rajoitustaso lapsen iän mukaan. Norton Family soveltaa kodin sääntöjä valitsemasi rajoitustason mukaan.

5. Napauta avatar-kuvaketta ja valitse lapselle profiilikuva. Voit myös napauttaa kamerakuvaketta ja valita kuvan galleriasta tai ottaa valokuvan.

6. Napauta Luo.

Lisätietoja laitteen määrittämisestä lapseen on artikkelissa Laitteen lisääminen Norton Family -tiliin.

7. Jos haluat lisätä muita lapsia, toista vaiheet 2 - 6.

8. Jos haluat tarkastella lapselle määritettyjä kodin sääntöjä, valitse Kodin säännöt.

9. Napauta Tallenna.

10. Tee jompikumpi seuraavista:

• Jos lisätty lapsi käyttää tätä laitetta, valitse OK.

• Jos lisätty lapsi ei käytä tätä laitetta, valitse Peruuta ja anna sitten sellainen sähköpostiosoite, johon liittyvään tiliin voit kirjautua lapsen käyttämällä laitteella.

Vanhemman Norton Family -sovellus iOS-laitteelle

1. Käynnistä vanhempien Norton Family -sovellus.

2. Napauta oikean yläkulman Lisää lapsi -kuvaketta .
  3. Anna lapsen nimi.

4. Valitse rajoitustaso lapsen iän mukaan. Norton Family soveltaa kodin sääntöjä valitsemasi rajoitustason mukaan.

5. Valitse Add (Lisää).

6. Napauta lapsesi profiilin alla olevaa rajoitustason linkkiä, jotta voit tarkastella lapseen oletuksena sovellettavia kodin sääntöjä. Voit muuttaa sääntöjä koska tahansa lapsen lisäämisen jälkeen.

7. Napauta Tallenna.

8. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse laite, jonka haluat määrittää tälle lapselle.

• Napauta Asenna toiseen laitteeseen, jos haluat lisätä uuden laitteen tiliisi ja määrittää lapsen tähän laitteeseen.

Jos kirjaudut Norton Family -tilille Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

Tarvitsetko lisää tukea?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127086880