Miten lapsesi soittaa tai vastaanottaa puheluja, kun laite on lukittu?

Lapsesi laite lukitaan, kun käytät pikalukitus -toimintoa tai kun lapsi on saavuttanut laitteen käyttöajan rajan. Kun laite on lukittu, lapsi ei voi käyttää laitteen sovelluksia ja hän voi soittaa vain määrittämillesi sallituille yhteyshenkilöille ja vastaanottaa puheluja vain heiltä. Seuraavien tietojen avulla voit neuvoa lapsiasi ottamaan yhteyttä sallittuihin yhteyshenkilöihin tänä aikana.

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse laitteen estonäytöllä Sallitut yhteystiedot.

• Avaa Norton Family -sovellus, napauta , ja napauta sitten Sallitut yhteystiedot.

2. Napauta Sallitut yhteystiedot -näytössä yhteyshenkilöä, jolle haluat soittaa.

3. Kun lapsi soittaa sallitulle yhteyshenkilölle estonäytöltä, hän saattaa huomata, että puhelinsovellus on estetty. Puhelu kuitenkin tapahtuu ja on näkyvissä ilmaisinalueella alla olevan esimerkin mukaisesti.

Tarvittaessa lapsesi voi myös avata laitteen lukituksen määrittämälläsi PIN-koodilla. Näet PIN-koodin alla olevien tietojen avulla.

PIN-koodin tarkistaminen Nortonin verkkosivustolta

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse lapsi, jonka toimintaa haluat hallita.

3. Valitse AIKA -ruudussa ja valitse sitten PIN -ikkunassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v126962008_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/11/2018