Norton Family Freemiumin elinkaaren päättymisilmoitus

Norton Family ei ole 24.1.2018 alkaen enää saatavilla ilmaisena tilauksena. Jatkaaksesi esimerkiksi Windows-, Android- tai iPhone-laitteidesi suojausta voit ostaa Norton Family Premier -tilauksen tai kokeilla Norton Family Premieriä 30 päivän ajan.

Miksi Symantec lakkauttaa Norton Family Freemiumin?

• Symantec arvioi säännöllisesti Norton-valikoiman tilaustuotteet ja on päättänyt lakata Norton Familyn ilmaisversion tarjoamisen voidakseen keskittyä parhaan suojauksen ja hinta-laatusuhteen tarjoamiseen asiakkailleen.

Tilillesi on lisätty maksuton Norton Family Premier -tilaus kuuden kuukauden ajaksi. Tämän ajan päätyttyä voit uusia Norton Family Premier -tilauksesi. Sitä ennen nykyisten Norton Family -ominaisuuksiesi säilyttäminen ei vaadi sinulta toimia.

Miten tämä ilmoitus vaikuttaa nykyiseen, maksuttomaan Norton Family -tilaukseeni?

• Tilauksesi päivitetään Norton Family Premier -tilaukseen, joka on maksuton kuuden kuukauden ajan.

Maksuttoman Norton Familyn käyttäjille tarjotaan myös täysi tilaus jopa 80 % alennettuun hintaan. Alennus vaihtelee alueen mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125900191
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019