Lapsen sovellusten valvontatoiminnan tarkasteleminen

Sovellusten valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin sekä Windows-laitteisiin.

Sovellusten valvonta on käytettävissä vain Windows 8 -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmissa versioissa. Ominaisuutta ei tueta UWP-ympäristössä tai Microsoft Store -pohjaisissa sovelluksissa eikä sovelluksissa, joita käytetään palveluna.

Sovellustoimintaraportista näet luettelon sovelluksista, jotka on asennettu lapsen Android-puhelimille tai -tableteille tai Windows-laitteille tai joiden asennus on poistettu. Näet myös, paljonko aikaa lapsi viettää kunkin sovelluksen parissa. Sovellusten käyttöaikatiedot saadaan kuitenkin vain laitteilta, joissa on käytössä vähintään Android 8 -käyttöjärjestelmäversio. Voit myös estää sovelluksen, jos se on mielestäsi lapsellesi sopimaton.

Näet tiedot lapsen toiminnasta Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kirjaudu tilillesi.

• Vanhempien Norton Family -sovelluksen avaaminen iOS-laitteella

2. Valitse lapsi, jonka sovellustoimet haluat nähdä.

3. Katso Sovellus-kohdasta lapsesi usein käyttämät sovellukset. Näet myös kokonaisajan, jonka lapsi on käyttänyt kunkin sovelluksen tai Android-puhelimensa parissa.

4. Yksityiskohtaisen raportin saat näkyviin napsauttamalla Näytä tiedot.

5. Tee yksi tai useampi seuraavista suodattaaksesi sovellustoimia:

• Valitse Kaikki laitteet, jos haluat suodattaa toiminnot laitteen mukaan.

• Valitse raportin aikaväli. Voit suodattaa näkyviin toiminnot kuluneen päivän tai 7, 14 tai 30 viime päivän ajalta.

6. Tarkastele sovelluksia, jotka lapsi on asentanut laitteelleen tai joiden asennuksen lapsi on poistanut.

7. Saat lisätietoja sovelluksesta valitsemalla hälytyksestä kohdan Sovelluksen nimi.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Valitse lapsi, jonka sovellustoimia haluat tarkastella.

3. Siirry Toiminta-välilehdelle.

4. Valitse luettelosta Sovellukset.

5. Napauta aikajaksoruutua, jos haluat tarkastella lapsen sovellusten käyttötietoja tietyllä aikavälillä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125519996