Lapsen mobiilisovellustoiminnan tarkasteleminen

Sovellusten valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin.

Mobiilisovellustoimintaraportista näet luettelon sovelluksista, jotka on asennettu lapsen Android-laitteelle tai joiden asennus on poistettu. Näet myös, paljonko aikaa lapsi viettää kunkin sovelluksen parissa. Sovellusten käyttöaikatiedot saadaan kuitenkin vain laitteilta, joissa on käytössä vähintään Android 5 -käyttöjärjestelmäversio. Voit myös estää sovelluksen, jos se on mielestäsi lapsellesi sopimaton.

Lapsen toimia voi tarkastella Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125519996
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/06/2019