Lapsen sijainnin tarkasteleminen Norton Familyn avulla

Sijaintitoimintaraportin avulla voit seurata lapsesi sijaintia ja luottaa siihen, että lapsi on turvassa, kun hänellä on laite mukanaan.

Sijainnin tarkkuus riippuu laitteen seurannassa käytettävistä verkkotiedoista ja muista tekijöistä, kuten ilmakehän vaikutuksista ja vastaanottimen laadusta. Jos laite tukee GPS-toimintoja ja langatonta yhteyttä, sijainti voidaan määrittää muutaman metrin tarkkuudella.

Näet lapsesi toiminnan Norton-verkkosivustolla tai Norton Family vanhemmille -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Kirjaudu tilillesi.
    • Vanhempien Norton Family -sovelluksen avaaminen iOS-laitteella
  2. Valitse lapsi, jonka sijaintia haluat seurata.
  3. Sijainti-ruudusta näet lapsen viimeisimmän sijainnin.
  4. Yksityiskohtaisen raportin saat näkyviin napsauttamalla Näytä tiedot.
  5. Saat tietää lapsen nykyisen sijainnin valitsemalla Paikanna nyt. Kartan vasemmanpuoleisesta ruudusta näet lapsesi liikkeet kuluvan päivän aikana.
  6. Jos haluat nähdä, missä lapsi on liikkunut aikaisemmin, napsauta Valitse päivämäärä, valitse päivä ja valitse sitten haluamasi aikaväli.
  7. Kun napsautat sijaintineulaa, näet paikan koko osoitteen.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.
  2. Valitse lapsi, jonka sijaintia haluat seurata.
  3. Siirry Toiminta-välilehdelle.
  4. Valitse luettelosta Sijainti.
  5. Päivitä sijainti napauttamalla Päivitä.
  6. Napauta sijaintiosoitinta nähdäksesi lapsen kulloisenkin sijainnin osoitteen. Karttaa voi lähentää tai loitontaa painikkeilla + ja −.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125501904
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS