Lapsen sijainnin tarkasteleminen

Sijainnin valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin. Android-laitteissa toiminto on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Japanissa. iOS-laitteissa se on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Japanissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Indonesiassa ja Hongkongissa.

Sijaintitoimintaraportin avulla voit seurata lapsesi sijaintia ja luottaa siihen, että lapsi on turvassa, kun hänellä on laite mukanaan.

Sijainnin tarkkuus riippuu laitteen seurannassa käytettävistä verkkotiedoista ja muista tekijöistä, kuten ilmakehän vaikutuksista ja vastaanottimen laadusta. Jos laite tukee GPS-toimintoja ja langatonta yhteyttä, sijainti voidaan määrittää muutaman metrin tarkkuudella.

Lapsen toimia voi tarkastella Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125501904
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/11/2019