Lapsen sijainnin tarkasteleminen Norton Familyn avulla

Sijainnin valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin. Android-laitteissa toiminto on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Japanissa. iOS-laitteissa se on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Japanissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Indonesiassa ja Hongkongissa.

Sijaintitoimintaraportin avulla voit seurata lapsesi sijaintia ja luottaa siihen, että lapsi on turvassa, kun hänellä on laite mukanaan.

Sijainnin tarkkuus riippuu laitteen seurannassa käytettävistä verkkotiedoista ja muista tekijöistä, kuten ilmakehän vaikutuksista ja vastaanottimen laadusta. Jos laite tukee GPS-toimintoja ja langatonta yhteyttä, sijainti voidaan määrittää muutaman metrin tarkkuudella.

Jos lapsi on tehnyt niin, näet sen Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kirjaudu Nortoniin.

• Vanhempien Norton Family -sovelluksen avaaminen iOS-laitteella

2. Valitse lapsi, jonka sijaintia haluat seurata.

3. Sijainti -ruudusta näet lapsen viimeisimmän sijainnin.

4. Yksityiskohtaisen raportin saat näkyviin napsauttamalla Näytä tiedot.

5. Saat tietää lapsen nykyisen sijainnin valitsemalla Paikanna nyt.

6. Valitse Tänään, jos haluat nähdä lapsesi liikkeet kuluvan päivän aikana.

7. Jos haluat nähdä, missä lapsi on liikkunut aikaisemmin, napsauta Valitse päivämäärä ja valitse sitten haluamasi aikaväli.

8. Kun napsautat sijaintineulaa, näet paikan koko osoitteen.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Valitse lapsi, jonka sijaintia haluat seurata.

3. Siirry Toiminta -välilehdelle.

4. Valitse luettelosta Sijainti.

5. Päivitä sijainti napauttamalla Päivitä.

6. Napauta sijaintiosoitinta nähdäksesi lapsen kulloisenkin sijainnin osoitteen. Karttaa voi lähentää tai loitontaa painikkeilla + ja −.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125501904
Käyttöjärjestelmä: android,ios
Muokattu viimeksi: 01/11/2021