Lapsen hakutoiminnan tarkasteleminen

Hakujen valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Hakutoimintaraportista voit nähdä hakusanat, joita lapsi on käyttänyt suosituissa hakukoneissa, kuten Googlessa ja Yahoossa. Näet myös yhteenvedon eniten käytetyistä hakusanoista tai -lauseista, mikä antaa kuvan siitä, mitä lapsesi hakevat verkosta.

Lapsen toimia voi tarkastella Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125453224
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 06/06/2019