Lapsen aikatoimintaraportin tarkasteleminen

Ajankäytön valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Aikatoimintaraportista näet, kuinka paljon lapsi viettää aikaa laitteilla kuukauden kunakin päivänä. Määrittämäsi aikarajoitus koskee jokaista lapsen käyttämää laitetta. Esimerkiksi jos lapsi käyttää kolmea laitetta, ja määrität päivittäiseksi sallituksi käyttöajaksi kaksi tuntia, lapsi voi käyttää kutakin laitetta kaksi tuntia päivässä.

Lapsen toimia voi tarkastella Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125442346_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 10/12/2018