Lapsen aikatoimintaraportin tarkasteleminen

Ajankäytön valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Aikatoimintaraportista näet, kuinka paljon lapsi viettää aikaa laitteilla kuukauden kunakin päivänä. Määrittämäsi aikarajoitus koskee jokaista lapsen käyttämää laitetta. Esimerkiksi jos lapsi käyttää kolmea laitetta, ja määrität päivittäiseksi sallituksi käyttöajaksi kaksi tuntia, lapsi voi käyttää kutakin laitetta kaksi tuntia päivässä.

Jos lapsi on tehnyt niin, näet sen Norton Family -verkkosivustolla tai Norton Family vanhemmille -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kirjaudu tilillesi.

• Vanhempien Norton Family -sovelluksen avaaminen iOS-laitteella

2. Valitse lapsi, jonka ajankäyttöä haluat tarkastella.

3. Aika-osiosta näet nopean yhteenvedon siitä, kuinka suuri osa viikon sallituista tunneista on käytetty.

4. Yksityiskohtaisen raportin saat näkyviin napsauttamalla Näytä tiedot.

5. Tee yksi tai useampi seuraavista suodattaaksesi aikaraporttia:

• Valitse Kaikki laitteet, jos haluat suodattaa toiminnot laitteen mukaan.

• Valitse raportin aikaväli. Voit suodattaa näkyviin toiminnot kuluneen päivän tai 7, 14 tai 30 viime päivän ajalta.

6. Tarkastele toimia, joita lapsesi on tehnyt tämän ajanjakson aikana.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Valitse lapsi, jonka ajankäyttöä haluat tarkastella.

3. Siirry Toiminta-välilehdelle.

4. Valitse luettelosta Aika. Android-laitteella voit napauttaa lapsen kuvakkeen vieressä olevaa pientä kolmiota suodattaaksesi luettelon toiminnan tyypin mukaan.

5. Napauta aikajaksoruutua, jos haluat nähdä lapsen toiminnan tietyllä aikavälillä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125442346