Lapsen verkkotoiminnan tarkasteleminen Norton Familyn avulla

Verkkotoimintaraportti näyttää lapsen käyttämät verkkosivustot ja sivustot, joita lapsi yritti käyttää. Voit myös nähdä muita tietoja, kuten kuinka monta kertaa lapsi vieraili verkkosivustolla, millä laitteella lapsi käytti verkkosivustoa ja sivuston Norton-luokituksen. Tilanteesta riippuen voit estää tai sallia lapsen verkkosivuston käytön milloin tahdot.

Saatat saada entistä enemmän verkkohälytyksiä lapsesi iOS-laitteista VPN-sovelluksen asennuksen jälkeen. Osa näistä hälytyksistä ei johdu lapsen toimista, vaan sovellus antaa ne sisäisesti taustalla.

Jos lapsen tietokoneessa on Norton Family 3.7.3 tai uudempi versio, Norton Family lisää toisen suojauskerroksen ja näyttää selainkohtaisen estosivun, vaikka lapsi olisi käsitellyt luvattomasti selainlaajennusta, käynnistänyt käyttö tuntemattomana- tai yksityisen selaustilan tai käyttänyt ei-tuettuja kolmannen osapuolen selaimia päästäkseen estetylle verkkosivustolle. Parhaan Norton Family -suojauksen saamiseksi laajennus on kuitenkin otettava käyttöön lapsen selaimissa. Huomaa, että Norton Family ilmoittaa sinulle luvattomasta käsittelystä, mutta ei verkkotoiminnoista, kun toinen suojakerros otetaan käyttöön.

Näet lapsesi toiminnan Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jonka verkkotoimintoja haluat tarkastella.

3. Katso Verkko -osiosta niiden verkkosivustojen luokat, joilla lapsi käy usein. Voit myös nähdä, kuinka monta kertaa lapsi on käynyt tiettyyn luokkaan kuuluvilla verkkosivustoilla.

4. Yksityiskohtaisen raportin saat näkyviin napsauttamalla Näytä tiedot.

5. Tee yksi tai useampi seuraavista suodattaaksesi verkkotoimintoja:

• Valitse Kaikki luokat, jos haluat suodattaa toiminnot sivustoluokan mukaan.

• Valitse Kaikki laitteet, jos haluat suodattaa toiminnot laitteen mukaan.

• Valitse raportin aikaväli. Voit suodattaa näkyviin toiminnot kuluneen päivän tai 7, 14 tai 30 viime päivän ajalta.

6. Jos haluat nähdä toimintoja koskevia lisätietoja, napsauta Näytä lisää ja toimi seuraavasti:
    • Tarkista, onko verkkosivusto todella vaarallinen tai lapselle sopimaton, napsauttamalla verkkosivuston URL-osoitetta.

• Avaa verkkosivustoa koskeva Norton Safe Web -raportti napsauttamalla Norton-luokitus-linkkiä.

• Voit estää tai sallia pääsyn tälle verkkosivustolle valitsemalla lapsellesi sopivimman vaihtoehdon kohdassa Valitse sallittavat tai estettävät luokat.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta lasta, jonka verkkotoimia haluat tarkastella.

3. Siirry Toiminta -välilehdelle.

4. Valitse luettelosta Verkkosivustot.

5. Napauta aikajaksoruutua, jos haluat nähdä lapsen toiminnan tietyllä aikavälillä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125440172