Norton Family -tilauksen aktivoiminen tai uusiminen

Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa Norton Familyn käyttöä ja lastesi suojaamista.

Voit uusia Norton Familyn joko ostamalla tilauksen tai antamalla uuden, aikaisemmin ostamasi tuotetunnuksen.

Tilauksen ostaminen

Voit ostaa tilauksen kokeilujaksosi tai tilauksesi aikana käyttämällä Norton Family -verkkosivustoa, vanhemman Norton Family -sovellusta Android- tai iOS-laitteella tai uusintasähköpostia, jonka sait Nortonilta.
  1. Käynnistä Norton Family -sovellus tai avaa uusimisviesti.

Jos Norton Familya ei ole asennettu laitteillesi, voit kirjautua sisään Norton Family -verkkosivustolle.

2. Valitse Uudista nyt ja jatka ohjeiden mukaisesti suojattuun maksuun.

Anna tuotetunnus

1. Kirjaudu Norton Familyyn.

2. Jos tilauksesi on päättynyt, valitse tilaushälytyksestä Minulla on tunnus.

Jos tilauksesi on päättymässä, napsauta tuotetunnusruutua sivun alalaidassa.

3. Anna Nortonilta saamasi 25-merkkinen tuotetunnus.

Jos käytät tuotetunnusta, nykyisessä tilauksessasi jäljellä olevia päiviä ei lisätä uuteen tunnukseen yhdistettyyn tilaukseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125264715